کد خبر: ۲۲۹۹۴۷
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019April 22
ما در این مناطق دارو را برای سیل‌زدگان رایگان کردیم و هر دارویی که پزشکان معالج مستقر در مناطق سیل‌زده تجویز می‌کردند به صورت رایگان برای بیماران تأمین می‌شد
شفاآنلاین>سلامت>رییس سازمان غذا و دارو نحوه دارورسانی به مردم مناطق سیل‌زده را تشریح کرد.

به گزارش شفاآنلاین،دکتر مهدی پیرصالحی ، درباره وضعیت تامین دارو در مناطق سیل‌زده کشور، گفت: خوشبختانه از ابتدای شروع سیل با همکاری شرکت‌های توزیعی و داروخانه‌های کشور به سیل‌زدگان خدمت رسانی کردیم. در این راستا  شرکت‌های توزیع را ملزم کرده بودیم تا در تعطیلات نوروز فعال باشند و در مناطق سیل‌زده به سیل‌زدگان خدمت ارائه کنند.

وی افزود: در عین حال داروخانه‌هایی در مناطق سیل‌زده که امکان خدمت رسانی به سیل زدگان را داشتند، به مردم خدمات دارویی ارائه می‌کردند. ما در این مناطق دارو <medicine>را برای سیل‌زدگان رایگان کردیم و هر دارویی که پزشکان معالج مستقر در مناطق سیل‌زده تجویز می‌کردند به صورت رایگان برای بیماران تأمین می‌شد.

پیرصالحی با تاکید بر اینکه تاکنون در مناطق سیل‌زده هیچ کمبود دارویی گزارش نشده است، افزود: خوشبختانه در حال حاضر در هیچ کدام از مناطق سیل‌زده با کمبود دارو یا تجهیزات پزشکی مواجه نیستیم و  روزانه با معاونین غذا و داروی استان‌ها در ارتباط هستیم و ذخیره دارویی این مناطق را به صورت لحظه‌ای رصد می‌کنیم. بنابراین تاکنون هیچ کمبودی گزارش نشده است. در عین حال معاونت‌های غذا و دارو در مناطق سیل‌زده هر دارویی را درخواست داشته باشند، به سرعت آن را تامین و توزیع می‌کنیم.

وی تاکید کرد: هیچ کمبود دارویی در مناطق سیل‌زده نداشتیم و نیاز پزشکان در کمپ‌ها و گروه‌های پزشکی جهادی که با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی مستقر شده بودند، تامین کردیم.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی داروخانه‌های سیار در مناطق سیل‌زده گفت: در مناطق سیل‌زده در خوزستان برای اولین بار داروخانه سیار راه‌اندازی کردیم؛ به طوریکه داروسازان ما در کانکسی که به عنوان داروخانه سیار ایجاد شده است به صورت شبانه‌روزی فعال هستند و به سیل‌زدگان خدمت ارائه می‌کنند.

پیرصالحی با بیان اینکه علاوه بر اقداماتی که سازمان غذا و دارو در مناطق سیل‌زده انجام داد، داروخانه‌ها هم به صورت فعال شرکت کردند، گفت: داروخانه‌ها علاوه بر کمک‌های نقدی و دارویی و کمک‌های غیر دارویی به سیل‌زدگان برای تامین نیازهای بهداشتی سیل‌زدگان اقدام کردند.

رئیس سازمان غذا و دارو درباره تامین نیازهای بهداشتی مناطق سیل‌زده اظهار کرد: داروخانه‌ها و شرکت‌های تولیدکننده در مناطق سیل‌زده مواد سلولزی مورد نیاز سیل‌زدگان را به صورت رایگان در اختیار آنها قرار دادند.

وی درباره تامین پمادهای ضد گزش برای امدادرسانی<Relief> به سیل‌زدگان و پیشگیری از بروز بیماری‌هایی مانند مالاریا گفت: گزارشی از بروز مالاریا در کشور نداریم. البته با وجود منابع ماندآبی که در مناطق سیل‌زده وجود دارد، نگرانی از بروز برخی بیماری‌ها وجود دارد، اما خوشبختانه تاکنون هیچ گزارشی از بروز بیماری‌ها نداشتیم. برای گزش‌ها هم نیاز به پمادهای دافع حشرات است و سازمان غذا و دارو، هلال احمر و سپاه با تامین پماد دافع حشرات تلاش می‌کنند تا سیل زدگان آسیبی نبینند.ایسنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: