کد خبر: ۲۲۹۴۶۲
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - 2019April 16
تاکنون بیش از ۶۶۲ مادر باردار، ۴۵۴۷ کودک و ۱۴۵۱ سالمند به اردوگاه‌های سیل‌زدگان و مکان‌های امن منتقل و تحت مراقبت‌های بهداشتی و درمانی قرار گرفته‌اند
شفاآنلاین>سلامت>رئیس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به پیامدهای وقوع سیلاب در حوزه بهداشت و سلامت، اظهار داشت: طبیعتا وقوع سیلاب علاوه بر خساراتی که به منازل، تاسیسات و اموال وارد می‌کند، سلامت جسمی و روانی افراد را نیز تحت تاثیر خود قرار می‌دهد.

به گزارش شفاآنلاین و به نقل از اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، دکتر سید مهدی حسینی زاده تصریح کرد: در سیل اخیر نیز با هدف به حداقل رساندن عوارض و پیامدهای سیلاب بر سلامت مردم، فعالیت‌های خود را آغاز کردیم. به ویژه آن که با گروه‌های خاصی نظیر مادران باردار، کودکان، سالمندان و افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن مواجهیم که باید تحت مراقبت ویژه قرار می‌گرفتند که به همین منظور، ۷۲  تیم‌ سلامت متشکل از پزشک، ماما و کارشناس بهداشت‌ محیط و بیماری‌ها در محل‌های اسکان سیل‌زدگان به صورت دائمی یا سیار استقرار دارند.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: تامین سلامت مادران باردار<Pregnant> و کودکان یک شاخص جهانی است و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است به همین منظور تاکنون بیش از ۶۶۲  مادر باردار، ۴۵۴۷ کودک و ۱۴۵۱ سالمند به اردوگاه‌های سیل‌زدگان و مکان‌های امن منتقل و تحت مراقبت‌های بهداشتی و درمانی قرار گرفته‌اند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز ادامه داد: از زمان وقوع سیلاب تاکنون  به بیش از ۲۵۸۴۴ نفر خدمات بهداشتی و درمانی شامل ویزیت، خدمات مامایی و پرستاری، تزریقات و... ارائه شده است.

حسینی‌زاده تاکید کرد: با توجه به لزوم رعایت بهداشت فردی در محل‌های اسکان به منظور پیشگیری از شیوع بیماری‌های واگیر، به قریب به ۱۵۰۰۰ هزار نفر از افراد ساکن در اردوگاه‌ها بصورت چهره به چهره آموزش خودمراقبتی داده شده است که این امر با توجه به اهمیت موضوع، همچنان ادامه دارد.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان افزود: همچنین با توجه به احتمال بالای آلودگی آب در زمان وقوع سیلاب و در نتیجه شیوع بیماری‌های گوارشی، به منظور پیشگیری از شیوع این بیماری‌ها، نظارت بر آب آشامیدنی و تغذیه مردم سیل‌زده به ویژه سیل‌زدگانی که اسکان داده شده‌اند، در دستور کار قرار دارد و تاکنون بیش از ۱۷۴۰۰ مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی و ۲۰۲۴ مورد نمونه برداری میکروبی انجام شده و بر دفن بهداشتی ۳۰ مورد لاشه حیوانات نظارت بعمل آمده است.

وی تصریح کرد: به منظور گندزدایی سطوح بیش از ۲ تن آهک تهیه و توزیع شده است و همچنین ۲۰۰ کیلوگرم پرکلرین نیز جهت گندزدایی توزیع و بیش از هشت تن مواد غذایی غیرقابل مصرف معدوم سازی شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز ادامه داد: همچنین در راستای رفع نیازهای بهداشتی گروه‌های مختلف سنی بیش از ۶۶۸۹ بسته محصولات سلولزی شامل پوشک بچه و سالمند<Elder> و... در اختیار سیل زدگان قرار گرفته و ۸۸۷ بسته شیر خشک تحویل مادران دارای نوزاد شده است.

حسینی زاده گفت: همچنین در این مدت برای ۵۳۲۶ کودک واکسن تزریق شده و ۳۴۳ مورد نمونه‌برداری بیماری‌های واگیر انجام شده که خوشبختانه هیچ موردی از ابتلا به این بیماری‌ها گزارش نشده است.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان در پایان گفت: به منظور انجام مداخلات روانی اجتماعی به مردم درگیر سیلاب، ۲۵ تیم دو نفره بصورت روزانه به تمامی کمپ‌های اسکان مردم سرکشی می‌کنند و با شناسایی افراد دارای اختلال از گذشته یا متاثر از سیل، مداخلات لازم را به عمل می‌آورند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: