نکته قابل اهمیت این است که غذاهایی که خون رقیق در بدن تولید میکنند، اغلب طبع گرم دارند و مصرف غذاهای با طبع گرم در این فصل مناسب نیست، بلکه باید غذاهای غلیظ و با طبع سرد مصرف شود تا هیجان و رقت اخلاط و مواد را تعدیل کند
شفاآنلاین>تغذیه> در فصل بهار باید به تلطیف غذا پرداخت و تلطیف کردن غذا به معنی مصرف غذاهایی که خون را رقیق میکنند یا مصرف کمتر غذا نیست.به گزارش شفاآنلاین، نکته قابل اهمیت این است که غذاهایی که خون رقیق در بدن تولید میکنند، اغلب طبع گرم دارند و مصرف غذاهای با طبع گرم در این فصل مناسب نیست، بلکه باید غذاهای غلیظ و با طبع سرد مصرف شود تا هیجان و رقت اخلاط و مواد را تعدیل کند.گرسنگی باعث تحریک بیشتر اخلاط میشود. پس کم کردن مقدار غذا نیز در بهار صحیح نیست. بنابراین باید خوراکیهایی مثل میوه ها و سبزیجات بیشتر خورده شود که هر چند از لحاظ مقدار زیاد است اما کالری کمی دارند.در واقع با مصرف(Consumption) مقدار زیاد غذا با ارزش غذایی و کالری کم، باید دستگاه گوارش را فریب داد و سرگرم کرد تا خیال کند که غذای زیادی مصرف شده ولی در واقع مواد زیادی وارد عروق نشود و به هیجان اخلاط و مواد نیفزاید.
بنابراین باید به طبیعت فرصت داد که مواد اضافه را آماده کرده و از بدن دفع کند. مصرف خوراکیهای لطیف مثل گوشت(Meat) پرندگان و تخم مرغ آبپز عسلی و نوشیدن شربتهای خنک مثل شربت غوره، انار و سکنجبین در این فصل توصیه میشود.