کد خبر: ۲۲۶۸۶۷
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - 2019March 18
چند ماه پیش قول پرداخت ۵۰۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ارزی به صنعت دارو و تجهیزات پزشکی داده شد و در نهایت پس از ۲ ماه تاخیر پول به دست بیمه سلامت رسید
شفاآنلاین>سلامت> پیرصالحی گفت: تا پایان سال نتیجه جمع بندی گزارش‌های هزینه کرد ۵۰۰ میلیون یورو به شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی را اعلام می‌کنیم.

به گزارش شفاآنلاین، چند ماه پیش قول پرداخت ۵۰۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ارزی به صنعت دارو و تجهیزات پزشکی داده شد و در نهایت پس از ۲ ماه تاخیر پول به دست بیمه سلامت رسید، اما به نظر می‌رسد اکنون که  این ردیف بودجه ای به طور کامل تخصیص پیدا کرده، پول به دست صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نرسیده است و دانشگاه‌های علوم پزشکی در هزینه کرد آن درست عمل نکردند.

پیرصالحی رئیس سازمان غذا و دارو درباره تخصیص ۵۰۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ارزی و هزینه کرد ردیف بودجه ای تخصیص یافته به دانشگاه های علوم پزشکی برای شرکت های دارو و تجهیزات پزشکی، اظهار کرد: وزیر بهداشت شخصا پیگیر موضوع هزینه کرد ۵۰۰ میلیون یورو در دانشگاه های علوم پزشکی هستند تا سهم شرکت های دارویی و تجهیزات پزشکی در جای دیگری هزینه نشده باشد.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به گزارش گیری از دانشگاه های علوم پزشکی برای هزینه کرد ۵۰۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ارزی ادامه داد: ما از چند جهت در زمینه ۵۰۰ میلیون یوروی صندوق توسعه ملی گزارش گیری کرده ایم.

پیرصالحی بیان کرد: در واقع هم از دانشگاه های علوم پزشکی(medical) گزارش ها را دریافت کرده ایم که چه عددی به شرکت ها پرداخت کرده اند و هم از شرکت های دارویی و تجهیزات پزشکی خواسته ایم میزان دریافتی خود را اعلام کنند تا هزینه کرد ۵۰۰ میلیون یورو صندوق توسعه ملی در بخش دارو و تجهیزات پزشکی مشخص شود.

رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: بر اساس اطلاعاتی که به دست ما رسیده است عددی که دانشگاه های علوم پزشکی و شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی اعلام کردند تفاوت معنی داری دارد.

پیر صالحی به تشکیل تیمی برای رسیدگی به اعتبار شرکت های دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۰۰ میلیون یورو اشاره کرد و گفت: دکتر نمکی تیمی از سازمان غذا و دارو و معاونت توسعه تشکیل داده اند تا پرداختی ها مشخص شود  و اگر دانشگاهی ردیف ۵۰۰ میلیون یورو شرکت های دارو و تجهیزات پزشکی را در محل خود مصرف نکرده و در حوزه دیگری هزینه کرده باشد موظف است پول را برگرداند؛ هیچ راهی نیست چرا که این ردیف اعتباری ۲ هزار و ۷۹۰ میلیارد تومانی به طور اختصاصی به  دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است.

رئیس سازمان غذا و دارو (medicine)تصریح کرد: همچنین برخورد لازم با دانشگاه های علوم پزشکی که این موضوع را به درستی عملی نکردند صورت می گیرد.

پیر صالحی یادآوری کرد: امیدواریم تا پایان سال نتیجه جمع بندی گزارش های هزینه کرد ۵۰۰ میلیون یورو به شرکت های دارویی و تجهیزات پزشکی را آماده و اعلام کنیم و وزیربهداشت تاکید دارند که تا پایان سال نتیجه هزینه کرد ردیف اعتباری شرکت های دارویی و تجهیزات پزشکی در دانشگاه های علوم پزشکی به ایشان اعلام شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: