کد خبر: ۲۲۵۶۷۴
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - 2019March 06
شیوه‌های گوناگون طبخ و تهیه غذا مانند برشته، سرخ و کباب کردن موادی مضر همچون آکریل آمید و هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای یا پلی آروماتیک هیدروکربن‌ها را تولید می‌کند که این ترکیبات سرطان‌زا هستند
شفاآنلاین>سلامت> رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: میزان تولید ترکیبات سرطان‌زا با گرم کردن دوباره برخی مواد غذایی تشدید می‌شود، بنابراین افراد باید از این کار خودداری کنند.

به گزارش شفاآنلاین، محمد حسین عزیزی رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس درباره روش‌های غلط طبخ مواد غذایی، اظهار کرد: شیوه‌های گوناگون طبخ و تهیه غذا مانند برشته، سرخ و کباب کردن موادی مضر(Harmful) همچون آکریل آمید و هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای یا پلی آروماتیک هیدروکربن‌ها را تولید می‌کند که این ترکیبات سرطان‌زا هستند.


وی بیان کرد:برشته، سرخ و کباب کردن کربوهیدرات‌ها مانند نان، کیک، کلوچه و سیب زمینی و پروتئین‌ها مانند انواع گوشت‌ها می‌تواند عامل  تولید ترکیبات سرطان‌زا شود.

مناسب‌ترین شیوه طبخ غذا

عزیزی بخارپز یا آب پز کردن را بهترین روش پخت غذا دانست و یادآوری کرد: میزان تولید ترکیبات سرطان‌زا در مواد غذایی با مدت زمان حرارت‌دهی و درجه حرارت ارتباط مستقیم دارد، بنابراین هر چه مدت زمان حرارت‌دهی طولانی‌تر و درجه حرارت بیشتر باشد، میزان تولید این ترکیبات افزایش پیدا می‌کند؛ گرم کردن دوباره برخی مواد غذایی هم بسیار مضر است و ترکیبات (Compounds)سرطانی ایجاد می‌کند، بنابراین افراد باید از این کار خودداری کنند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: