کنگره بین المللی "سلامت همراه" که دو سالانهای علمی برای پیشرفت ارتباطات جمعی است، این بار یکم و دوم اسفندماه در مرکز استان فارس برگزار خواهد شد و تدارک برنامههای جانبی متعدد برای آن بر پربارتر شدن آن تاثیرگذار خواهد بود
شفاآنلاین>سلامت>سال هاست شیراز به عنوان کلانشهر پیش رو در حوزه سلامت نه تنها شهرت کشوری یافته بلکه در عرصه بینالمللی نیز به مرکزی برای گردهمایی ایده های خلاق و نبوغ اصحاب علم در این بخش شده است.
به گزارش
ایسنا، حالا دست اندرکاران سلامت <
Health>جامعه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز پا از مرزهای درمان فراتر گذاشته و با تدارک برنامههای متعدد، ایده ها را در حوزه سلامت<> گردهم جمع می کنند تا سرعت پیشرفت در این راه بیش از گذشته شود.
با دگرگونی دنیای ارتباطات و حضور انسان در فضای مجازی، برنامه ریزی برای به خدمت گرفتن تکنولوژی جهت پیشرفت در حوزه سلامت اهمیتی دوچندان به خود گرفته و قطعاً برگزاری همایش هایی همچون "سلامت همراه" یکی از مسیرهایی است که می تواند برنامه ریزان را در تحقق اهداف این حوزه یاری رساند.
کنگره بین المللی "سلامت همراه" که دو سالانهای علمی برای پیشرفت ارتباطات جمعی است، این بار یکم و دوم اسفندماه در مرکز استان فارس برگزار خواهد شد و تدارک برنامههای جانبی متعدد برای آن بر پربارتر شدن آن تاثیرگذار خواهد بود.
رییس مرکز رشد فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی شیراز در منطقه فارس، از برگزاری «مسابقه اپلیکیشن برتر سلامت» به عنوان یکی از برنامههای جانبی سومین کنگره بین المللی سلامت همراه شیراز یاد کرد.
دکتر سید جلیل معصومی گفت: این مسابقه با هدف ارتقای استانداردهای تولید اپلیکیشن های سلامت و افزایش انگیزه فعالان این حوزه برای ایده پردازی و استانداردسازی این محصولات برگزار میشود و استارتاپ ها و شرکت های فعال در این زمینه، می توانند در این مسابقه شرکت کنند و از جوایز نقدی ارزنده این رویداد بهره مند شوند.
معصومی با اشاره به اینکه نام نویسی بخش مسابقه از یکم بهمن ماه آغاز شده است، مهلت برای علاقه مندان این حوزه را تا ۲۰ بهمن اعلام و اضافه کرد: علاقهمندان به پایگاه اینترنتی http://mhealth2019.sums.ac.ir مراجعه کنند.
وی در عین حال اضافه کرد که تیم های شرکت کننده این امکان را دارند که ضمن نام نویسی در مسابقه، درخواست دریافت غرفه در نمایشگاه و رویداد استارتاپ دمو را نیز ارسال کنند.
آنگونه که معصومی عنوان کرد، برنامه های جنبی این کنگره با استقبال قابل توجه نخبگان علمی و شرکت های دانش بنیان روبرو شده و پیش بینی می شود نتایج پرباری از برگزاری برنامه های این گردهمایی علمی حاصل شود.
رییس مرکز رشد فناوری اطلاعات دانشگاه افزود: با هدف رفاه بیشتر شرکت کنندگان در بخش نمایشگاه، زمینه اسکان رایگان افراد شرکت کننده در مدت برگزاری کنگره در شهر شیراز فراهم شده است و همچنین ۵۰ درصد هزینه غرفه ها، از سوی حامیان کنگره پرداخت می شود.
آنطورکه دست اندکاران این کنگره اعلام کردهاند، قرار است علاوه بر سخنرانیهای علمی و تخصصی، برنامههایی نظیر مسابقه کشوری برترین اپلیکیشن های سلامت، نمایشگاه اپلیکیشن های سلامت، کارگاه های جانبی ویژه استارتاپها، رویداد دورهمی و تبادل تجربیات ویژه استارتاپهای حوزه سلامت و رویداد استارتاپ دمو، بخشی از برنامههای جانبی را شامل میشود.
به نظر می رسد حرکت در مسیر تحولات تکنولوژی گریزناپذیر بوده و تدارک چنین کنگره و رویدادهایی در شیراز که زمانی مهد الکترونیک ایران محسوب میشده و اکنون نیز قطب مسلم پزشکی ایران و حتی منطقه است، میتواند در کنار تلاش استاتید صاحب سبک علم پزشکی، مسیر توسعه و ارتقا جایگاه این شهر را در حوزه سلامت هموارتر کند؛ موضوعی که بیش از هر موضوع نیازمند همراهی و همگامی بخشهای مختلف مدیریتی شیراز، فارس و ایران و البته همگامی رسانهها است.ایسنا