مطالعات متعددی نشان داده اند که ویژگی برخی مواد خوراکی می تواند به پیشگیری، مقابله و توقف سرطان و کاهش خطرات احتمالی آن کمک کند
شفا آنلاین>سلامت>به گفته محققان، رژیم غذایی حاوی میوه و سبزیجات می تواند به توقف گسترش نوع کُشنده سرطان سینه کمک کند.
به گزارش
شفا آنلاین:مطالعات متعددی نشان داده اند که ویژگی برخی مواد خوراکی می تواند به پیشگیری، مقابله و توقف سرطان و کاهش خطرات احتمالی آن کمک کند.
این موضوع بر اهمیت رژیم غذایی سالم به خصوص در طول مدت درمان سرطان تاکید دارد.به گفته تیم تحقیق، محدودکردن مصرف مواد غذایی سرشار از آسپاراژین، از جمله لبنیات، گوشت گوساله، مرغ، تخم مرغ، ماهی، مغزیجات آجیلی، سویا، غلات کامل و افزایش مصرف میوه و سبزیجات می تواند روند گسترش سرطان سینه<Breast Cancer> را متوقف کند. آسپاراژین نوعی اسیدآمینه است.
«سیمون نات»، سرپرست تیم تحقیق از مرکز پزشکی سدراس سنای آمریکا، در این باره می گوید: «این مطالعه اهمیت رژیم غذایی را نه تنها در خصوص سرطان سینه بلکه در بسیاری از سرطان های پخش شونده نشان می دهد.»
در این تحقیق، محققان کشف کردند بروز سنتز آسپاراژین (سلول های آنزیم مورداستفاده برای تولید آسپاراژین) در تومور اولیه با گسترش بعدی سرطان ارتباط دارد.
همچنین مشخص شد متاستاز یا گسترش سرطان با کاهش تشکیل آسپاراژین، درمان با داروی شیمی درمانی L- آسپاراژین یا محدودیت رژیم غذایی به شدت محدود می شود.
زمانی که به موش های آزمایشگاهی غذای سرشار از آسپاراژین داده شد، سلول های سرطانی با سرعت بیشتری گسترش یافتند.
نات در ادامه می افزاید: «در صورت تایید این یافته ها در خصوص سلول های انسانی، محدودکردن مصرف آسپاراژین در بیماران مبتلا به سرطان، می تواند رویکرد احتمالی برای تقویت درمان های فعلی و پیشگیری از گسترش سرطان سینه باشد.