حدود 80 درصد از مرگ و میرها و بیماری های غیر واگیردار در کشور ناشی از نحوه و میزان مصرف مواد غذایی است
شفاآنلاین>سلامت> مدیرکل امور غذایی، بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو گفت: به دلیل تغییر در سبک زندگی 70 درصد از جمعیت کشور دچار کمبود ویتامین دی و 40 درصد مبتلا به فقر آهن هستند.به گزارش شفاآنلاین، دکتر وحید مفید شامگاه پنجشنبه در حاشیه گردهمایی تولید کنندگان صنایع غذایی نیشابور افزود: حدود 80 درصد از مرگ و میرها و بیماری های غیر واگیردار در کشور ناشی از نحوه و میزان مصرف مواد غذایی است.
وی با بیان اینکه سند ملی امنیت غذا تدوین شده است، اظهار داشت: صنایع تولید غذا یکی از ارکان اصلی تامین و اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی است.وی بیان کرد: پیش نیاز توسعه پایدار، دستیابی به غذای سالم و کافی است و برای رسیدن به وضعیت مطلوب در این حوزه توانمندی های خوبی در کشور وجود دارد.
مدیرکل امور غذایی، بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو (medicine)عنوان کرد: اجرای طرح برچسب راهنمای تغذیه بر روی مواد غذایی موفقیت آمیز بوده به طوری که مورد توجه کشورهای خارجی نیز قرار گرفته است.
مفید تصریح کرد: برای تامین سلامت غذایی، طرح نظارت بر کل زنجیره تولید مواد غذایی باید با مدیریت واحد و به صورت یکپارچه در کشور اجرایی شود.وی خاطر نشان کرد: سیاست های جهانی در حوزه غذا از تولید مواد غذایی برای رفع گرسنگی به تامین غذای کافی و سالم تغییر یافته است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی(medical) نیشابور نیز گفت: تعداد واحدهای تولیدی مواد غذایی دارنده رتبه آ در نیشابور از سه واحد سال 93 به 34 واحد در سال 96 افزایش یافته است.محسن عظیمی نژاد افزود: در این مدت تعداد واحدهای فاقد رتبه نیز از 61 واحد به 9 واحد کاهش یافته است.
وی اظهار کرد: با توجه به فراوانی واحدهای تولید مواد غذایی در نیشابور، نیازمند ارتقای ابزار و آزمایشگاه متناسب با نیاز شهرستان هستیم.
در این مراسم از تولیدکنندگان برتر صنایع غذایی نیشابور تقدیر شد.مرکز شهرستان 450 هزار نفری نیشابور در 127 کیلومتری غرب مشهد واقع شده است.