یکی از کارکردهای اصلی بینی فیلتر کردن هوا و جداسازی پاتوژن های مضری است که با جریان هوا وارد مجاری تنفسی و بدن می شوند. البته این فیلتر همواره عملکرد مطلوب را ندارد و گاهی ویروس آنفلوآنزا از آن عبور می کند
شفاآنلاین>سلامت> محققان دانشگاه میشیگان آمریکا یک رابطه همزیستی بین انسان و گروهی از باکتری ها یافتند که با ویروس آنفلوآنزا مقابله می کند و در بینی ساکن هستند.
به گزارش شفاآنلاین، یکی از کارکردهای اصلی بینی فیلتر کردن هوا و جداسازی پاتوژن های مضری است که با جریان هوا وارد مجاری تنفسی و بدن می شوند. البته این فیلتر همواره عملکرد مطلوب را ندارد و گاهی ویروس آنفلوآنزا از آن عبور می کند.
محققان به منظور بررسی نقش باکتری های(Bacteria) ساکن بینی و حلق در این فرآیند فیلترسازی اطلاعات به دست آمده از یک مطالعه را که در سال های 2012 تا 2014 میلادی انجام گرفت مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.
در این مطالعه 717 داوطلب ساکن در 144 منزل مسکونی در کشور نیکاراگوئه به منظور بررسی نحوه انتشار ویروس آنفلوآنزا بین اعضای خانواده و اجتماع، تحت نظر گرفته شدند. اطلاعات حاصل از این مطالعه در تحقیقات مختلفی با استفاده از روش های متفاوت مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
محققان دانشگاه میشیگان به بررسی وضعیت 537 داوطلب پرداختند که در ابتدای این مطالعه دچار آنفلوآنزا نبودند و نمونه هایی از باکتری های بینی و حلق آن ها گرفته شده بود. محققان با توالی یابی ژنتیکی این نمونه ها توانستند نوع و میزان باکتری های موجود در بینی این افراد را شناسایی کنند.
در این بررسی ها محققان پنج کلاستر از باکتری ها را شناسایی کردند که در بینی داوطلبان وجود دارند. همچنین مشخص شد وجود یکی از این کلاسترها که در مقایسه با سایرین دربرگیرنده تعداد زیادی از باکتری های Fusobacterium، Neisseria و Streptococcus است، موجب کاهش احتمال ابتدای فرد به آنفلوآنزا می شود.
به گفته محققان با وجود این که تحقیقات(researches) هنوز مراحل اولیه را شناسایی می کند، شناسایی این کلاستر باکتری ها می تواند منجر به توسعه روش های درمانی جدید برای آنفلوآنزا شود. گزارش کامل این تحقیقات در نشریه PLOS One منتشر شده است.