کد خبر: ۲۲۰۱۹۲
تاریخ انتشار: ۰۳:۵۹ - ۲۵ دی ۱۳۹۷ - 2019January 15
کیک یکی از دسرهایی است که خانم های کدبانو ترجیح می دهند در خانه درست کنند. یکی از مشکلات پخت کیک این است که بعد از پخت ممکن است پف کیک خوابیده و از بین برود. با ما همراه شوید تا علت این اشکال را بدانید
شفا آنلاین:کیک یکی از دسرهایی است که خانم های کدبانو ترجیح می دهند در خانه درست کنند. یکی از مشکلات پخت کیک این است که بعد از پخت ممکن است پف کیک خوابیده و از بین برود. با ما همراه شوید تا علت این اشکال را بدانید

_ دمای فر کمتر از مقدار لازم بوده است.
_ پخت کیک کافی نبوده است.
_ میزان شکر مورد استفاده زیاد بوده است.   
_ قالب کیک نسبت به مواد کوچک بوده است.
_ کیک در هنگام پخت تکان داده شده است.   
_ در فر قبل از پخت کیک زیاد باز شده است.
_  زمان اضافه کردن سفیده مواد زیاد مخلوط شده است .  
_ بعد از افزودن آرد زیاد مخلوط شده است.
_  مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین زیاد بوده است.   
_ مقدار مایعات کمتر یا بیشتر شده است.
برچسب ها: پف کیک ، جوش شیرین ، آرد ، فر ، دمای فر
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: