بسیاری افراد به دلایل مختلفی آب مصرف نمیکنند و میگویند طعم خوبی ندارد و از مصرف آن صرف نظر میکنند، راهکارهای سادهای برای طعم دادن به آب وجود دارد که با بهرهگیری از آن نه تنها میتوان آب را طعمدار کرد بلکه با استفاده از آنها میتوان به غنی سازی آب کمک کرد
شفاآنلاین>سلامت>
در این مطلب به چند روش ساده برای خوشطعم کردن آب و نوشیدنیهای مناسب برای جلوگیری از بیآبی بدن اشاره شده است.به گزارش
شفاآنلاین، بدن مهارت زیادی در ساخت سموم دارد، این سموم ناشی از عملکرد کبد، کلیهها، ریهها و سوخت و ساز موادی است که مصرف میکنیم؛ متاسفانه امروزه به دلیل مصرف غذاهای ناسالم مانند فست فودها و نوشابهها بدن با سموم<
Poisons> مختلفی روبهرو میشود که سیستم ایمنی بدن ناچار به مبارزه علیه این سموم است تا آنها را از بدن دفع کند، آب از جمله مواد مهمی است که برای دفع سموم به کمک سیستم ایمنی بدن میآید.
پزشکان توصیه میکنند حتما در طول روز چهار الی هشت لیوان آب مصرف شود؛ با این حال بسیاری افراد به دلایل مختلفی آب مصرف نمیکنند و میگویند طعم خوبی ندارد و از مصرف آن صرف نظر میکنند، راهکارهای سادهای برای طعم دادن به آب وجود دارد که با بهرهگیری از آن نه تنها میتوان آب را طعمدار کرد بلکه با استفاده از آنها میتوان به غنی سازی آب کمک کرد.yjc