کد خبر: ۲۱۹۱۸۵
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۱۵ دی ۱۳۹۷ - 2019January 05
هنوز هیچ درمان قطعی پزشکی برای این اختلال وجود ندارد. ولی استفاده از داروهای ضد ویروسی می تواند موثر باشد
شفاآنلاین>سلامت>با درمان بیش فعالیِ سیستم ایمنی می‌توان خستگی مزمن را رفع کرد.

به گزارش شفاآنلاین، مطالعات نشان می‌دهد که در افراد مبتلا به سندرم خستگی مفرط، سیستم ایمنی فعالیت بیشتری دارد.

سندرم خستگی مزمن که گاهی به عنوان خستگی مزمن و اختلال عملکرد ایمنی بدن شناخته می شود، یک وضعیت پیچیده پزشکی است که امکان بروز آن در زنان ۳۰ تا ۵۰ ساله بیشتر است.

مطابق با تحقیقات انجام شده در دانشکده پزشکی رابرت وود جانسون واقع در نیوجرسی آمریکا، هنوز هیچ علت شناخته شده ای برای این بیماری وجود ندارد.

به گفته متخصصان عوامل مختلفی از جمله عوامل ویروسی و باکتریایی، تغییرات سیستم ایمنی، عدم تعادل هورمونی و مشکلات روحی، عوامل ژنتیکی، محیطی، افسردگی، کم خونی<Anemia>، آلرژی، فشار خون مزمن، استرس و سن نیز می‌توانند در این بیماری دخیل باشند.

سندرم خستگی مزمن در یک دوره شش ماهه بررسی می‌شود. اگر شخص در تمام این مدت احساس خستگی و کرختی داشته باشد و قادر به انجام امور روزانه نباشد، احتمال بیماری قوی است. احساس خستگی پس از فعالیت شدید فیزیکی و فکری و عدم استراحت کافی کاملا عادی است. ولی در سندرم خستگی مزمن، احساس خستگی حتی پس از استراحت نیز وجود دارد. احساس خستگی در افرادی که از این سندرم رنج می‌برند پس از استرس شدیدتر می‌شود.

متخصصان کالج کینگز لندن به تازگی به بررسی بیشتر نقش سیستم ایمنی در این اختلال پرداخته اند.

در این مطالعه افراد مبتلا به هپاتیت C که با داروی اینترفرون آلفا درمان شده بودند مورد بررسی قرار گرفتند. این دارو سیستم ایمنی را تحریک می کند. آزمایشات نشان داد افرادی که از این دارو استفاده کردند در تمام مدت درمان، علایم خستگی<Fatigue> مزمن را تجربه کرده‌اند.

هنوز هیچ درمان قطعی پزشکی برای این اختلال وجود ندارد. ولی استفاده از داروهای ضد ویروسی می تواند موثر باشد. پزشکان همچنین به بیماران توصیه می‌کنند که با استفاده از روش های طبیعی و به کمک خانواده و روانشناسان، راه های مقابله با سندرم خستگی مزمن را فراگیرند.ایسنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: