هیچ گونه روغن خارجی و ماده غیر مجاز از جمله روغن پالم و چربی های گیاهی در تولید شیر و لبنیات بسته بندی، استفاده نمی شود و چربی این شیرها ناشی از خامه خود شیر و استاندارد است
شفاآنلاین>سلامت> مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، عرضه شیر بسته بندی با استفاده از عنوان «صفر درصد چربی» را نادرست دانست.به گزارش شفاآنلاین، وحید مفید، در واکنش به برخی اخبار پیرامون استفاده از روغن های خارجی در تولید شیر و لبنیات(dairy) بسته بندی، گفت: هیچ گونه روغن خارجی و ماده غیر مجاز از جمله روغن پالم و چربی های گیاهی در تولید شیر و لبنیات بسته بندی، استفاده نمی شود و چربی این شیرها ناشی از خامه خود شیر و استاندارد است.وی در ارتباط با استفاده از عنوان «صفر درصد چربی» در بعضی شیرهای بسته بندی که در بازار عرضه می شود، افزود: هیچ شیری نمی تواند با چربی صفر مطلق باشد، بلکه چربی شیر ممکن است نزدیک به صفر باشد و استفاده از عنوان صفر درصد چربی(Fat) بر روی شیرها نادرست است.