کد خبر: ۲۱۷۸۰۲
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۰۲ دی ۱۳۹۷ - 2018December 23
توجه به ارائه خدمات مناسب در زمینه تغذیه باعث کوتاه شدن زمان ماندگاری بیمار در بیمارستان به دلیل تسهیل پروسه درمان و کوتاه شدن دوران نقاهت می‌شود
شفا آنلاین>سلامت>رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت گفت: توجه به ارائه خدمات مناسب در زمینه تغذیه باعث کوتاه شدن زمان ماندگاری بیمار در بیمارستان به دلیل تسهیل پروسه درمان و کوتاه شدن دوران نقاهت می‌شود و به این ترتیب موجب صرفه اقتصادی چشمگیری در میان مدت و درازمدت برای بیمارستان‌ها و در نهایت دولت می‌شود.

به گزارش شفا آنلاین، دکتر مهدی شادنوش در جلسه هم اندیشی کارشناسان تغذیه بالینی دانشگاه های علوم پزشکی سراسرکشور که با هدف همسوسازی فعالیت‌ها و به روزرسانی برنامه‌ها و ارتقای کیفیت خدمات برگزار شد، ضمن تبیین سیاست‌های کلی و برنامه‌های راهبردی وزارت بهداشت در بحث تغذیه بالینی، بر لزوم و اهمیت استقرار ساختار جدید تشکیلاتی تغذیه بالینی در دفتر مدیریت درمان بیماری‌ها  تاکید کرد و گفت: تلاش ما این است که کارشناسان بالینی تغذیه در بیمارستان‌ها مشارکت فعال داشته و در زمینه درمان و ارائه مشاوره به بیماران و نظارت بر خدمات غذایی حضور داشته باشند.

وی ادامه داد: توجه به ارائه خدمات مناسب در زمینه تغذیه باعث کوتاه شدن زمان ماندگاری بیمار در بیمارستان به دلیل تسهیل پروسه درمان و کوتاه شدن دوران نقاهت می‌شود و به این ترتیب موجب صرفه اقتصادی چشمگیری در میان مدت و درازمدت برای بیمارستان‌ها و در نهایت دولت می‌شود. ارتقای کمی و کیفی خدمات تغذیه و رژیم درمانی(diet therapy) کشور از طریق مشارکت در فرآیند بهبود مداخلات تخصصی و تعامل بیشتر با مدیریت بیمارستان و سایر اعضای تیم درمان میسر خواهد شد و این مسیر و فرآیند در حال اصلاح است.

بنابر اعلام وبدا، رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت ضمن تاکید بر تشکیل کارگروه‌های تخصصی و شرکت فعال کارشناسان با تجربه در این کار گروه‌ها، گفت: برای ارتقای برنامه‌های تغذیه بالینی، در حال استانداردسازی خدمات و نهایی کردن پروتکل‌ها هستیم تا مشکلات و موانع اجرایی موجود را بهبود بخشیم.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: