کد خبر: ۲۱۷۷۲
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۶ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - 2014May 08
شفاآنلاین -جالب است بدانید بر خلاف تصورتان استفاده از سس کم چرب یا مصرف سالاد بدون سس گزینه چندان خوبی نیست و به گفته متخصصان تغذیه بعضی از ویتامین‌های موجود در سبزیجات برای جذب در بدن نیاز به چربی دارند.
به گزارش شفاآنلاین، ویتامین‌هایی مانند ‌A و K برای جذب در بدن نیاز به چربی دارند و استفاده از سس غیر از حد مجاز مانع از جذب کامل این ویتامین‌ها می شود.

گفتنی است معمولا سس‌های بدون چربی و یا کم چرب دارای مقادیر زیادی شکر هستند که می توانید به جای این گونه سس‌ها ار روغن زیتون برای جذب بالاتر ویتامین‌ها و از سرکه برای مزه دار کردن به سالاد خود استفاده نمایید.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: