کد خبر: ۲۱۷۶۹۶
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۰۱ دی ۱۳۹۷ - 2018December 22
همه ما این تجربه را داشتیم صدای خود را که در یک پیام صوتی و یا یک ویدیو می‌شنویم و این صدا برایمان وحشتناک است. آیا واقعا صدایمان فاجعه است یا این مغز است که ما را به بازی گرفته است؟
به گزارش شفاآنلاین،حقیقت این است که شما صدایتان را از مسیر متفاوتی نسبت به دیگران می‌شنوید. شما صدای خود را که از طریق ارتعاشات از جمجمه شما حرکت می‌کند می‌شنوید، اما دیگران صدایتان را از طریق هوایی که بین شماست دریافت می‌کنند. این تفاوت در مسیر است که کیفیت صدا برای شما و دیگران متفاوت است.

افسرده نشوید! خبر خوب این است که شما با انجام یکسری تمرینات می‌توانید تغییر اساسی در کیفیت صدایتان ایجاد کنید. طبق گفته یوگا اولسن، مربی گفتگو، این تمرین بسیار آسان‌تر از آن است که شما فکر می‌کنید. در حقیقت یک تمرین ساده سه مرحله‌ای شما را به استفاده از صدای قدرتمند و زرق و برق دار در تمام محیط‌های زندگی شما هدایت می‌کند.

متن زیر برداشتی مستقیم از آخرین پست اولسن است.

گام اول

اولین تلاش برای جداسازی عضلات شکم است. فقط عضلات شکم خود را بیرون بیاورید و به اندازه که مثلا یک وعده غذایی خورده اید. اطمینان حاصل کنید که قفسه سینه شما بالا نیاید. شما ممکن است در برابر یک آینه بنشینید و یا دست خود را بر روی قفسه سینه خود قرار دهید تا بتوانید مانع حرکت و جلوگیری از آن شوید. لطفا ماهیچه‌های شکم را برای چند دقیقه حرکت دهید. پس تنها تلاش کنید عضلات شکمتان را بیرون بیاورید.

گام دوم

حالا سعی کنید این حرکات را با تنفس جفت کنید. هنگامی که نفس بکشید، عضلات شکم خود را بیرون بیاورید و هنگامی که بازدم می‌کنید شکم را به داخل ببرید. تصور کنید که معده شما یک بالون یا یک بشکه است و شما آن را با هوا پر می‌کنید. شما فقط می‌خواهید حرکت شکم خود را ببینید؛ پس حواستان به فقسه سینه و شانه هایتان باشید، نباید تکان بخورند.

گام سوم

این تمرین تنفسی را هر روزه انجام دهید. سوال اینجاست که این تنفس چه تاثیری بر صدای ماخواهد گذاشت. خب حالا وارد مرحله بعدی می‌شویم:

شکم خود را از هوا پرکنید و بعد اجازه بدهید کلمه‌ای دقیقا در همان لحظه که در حال خالی کردن شکمتان از هوا هستید ار دهانتان خارج شود. مثلا "سلام"

نکته‌ای که مهم است این است که در طول تمرین هم بر کیفیت تنفستان تمرکز داشته باشید (عدم حرکت شانه‌ها و قفسه سینه) و هم کلماتی از که از دهانتان خارج می‌شوند کاملا رسا و با سرعت مناسب خارج شوند.

این تمرین را هر روز ۱۵ دقیقه به مدت یک هفته انجام دهید و بعد از خود بپرسید که آیا از شنید صدای خود بیزارید؟
برچسب ها: یوگا ، سلامت ، افسرده
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: