کد خبر: ۲۱۷۴۷۶
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۳۰ آذر ۱۳۹۷ - 2018December 21
تاریخچه چای ماسالا به ۵۰۰۰ سال پیش در آسیای جنوبی باز می‌گردد. در آن زمان چای ماسالا را به صورت گرم و سرد سرو می‌کردند. سالها بعد زمانی که چای سیاه در بریتانیا کشت شد، صنعت چای در هندوستان پیشرفت زیادی کرد و چای ماسالا به وجود آمد
شفا آنلاین>سلامت>چای ماسالا یک چای هندی است که در سراسر جهان به شکل‌های مختلفی درست می‌شود. این چای از ترکیب ادویه، گیاهان و حتی میوه و سبزیجات در آب‌جوش تهیه می‌شود و مناسب برای عصرانه در روز‌های سرد زمستانی یا رفع خستگی است.

به گزارش شفا آنلاین:تاریخچه چای ماسالا به ۵۰۰۰ سال پیش در آسیای جنوبی باز می‌گردد. در آن زمان چای ماسالا را به صورت گرم و سرد سرو می‌کردند. سالها بعد زمانی که چای سیاه در بریتانیا کشت شد، صنعت چای در هندوستان پیشرفت زیادی کرد و چای ماسالا به وجود آمد. در حال حاضر این چای دربسیاری از مناطق فراگیر شده است و در هر منطقه طرز تهیه آن متفاوت است اما شیر و زنجبیل در تمام دستورالعمل‌ها به کار گرفته شده است. اخیرا این چای در کشور‌های اروپایی طرفدار زیادی پیدا کرده است.


چای ماسالا برای سلامتی فواید بسیار زیادی دارد. اگر می‌خواهید از بدنتان مراقبت کنید این چای را فراموش نکنید. این نوشیدنی موجب بهبود گوارش، تقویت دستگاه ایمنی و کاهش التهاب بدن می‌شود همچنین با از بین بردن رادیکال‌های آزاد از سرطان، جوش صورت و بیماری‌های دیگر جلوگیری می‌کند.

مواد لازم برای تهیه چای ماسالا

    میخک ۶ عدد
    هل ۷ عدد
    چوب دارچین ۲ عدد
    زنجبیل ۲ تکه
    پودر رازیانه ۱ قاشق غذا‌خوری
    دانه فلفل سیاه ۲ عدد
    آب ولرم ۲ پیمانه
    شیر ۲ پیمانه (خرید انواع شیر کاله از دیجی‌کالا)
    عسل به میزان لازم

چای ماسالا؛ چای ادویه دار هندی

طرز تهیه چای ماسالا

1. همه‌ی ادویه‌ها را به همراه زنجبیل و آب داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مقدار آب پس از تبخیر نصف شود.

2. به همین صورت شیر را حرارت داده تا کمی تبخیر شود سپس عسل را به شیر اضافه کنید و داخل آب بریزید.

3. چای را اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. به وسیله یک صافی، مایع را صاف کنید و سپس میل نمایید.

4. این چای را می‌توانید با نبات یا شکر شیرین کنید.

چای ماسالا؛ چای ادویه دار هندی

نکاتی برای تهیه چای ماسالا

    توجه داشته باشید که اگر چای را بیش از اندازه حرارت دهید، مواد طعم خود را از دست داده و چای خوش طعم نمی‌شود.
    به جای عسل می‌توانید چای را با نبات یا شکر شیرین کنید.
    اگر از ادویه‌های تازه و معطر استفاده کنید، چای خوش طعم‌تر و با کیفیت‌تر می‌شود.


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: