کد خبر: ۲۱۷۴۲۳
تاریخ انتشار: ۰۱:۴۵ - ۲۹ آذر ۱۳۹۷ - 2018December 20
چون مغازه‌هاي آجيل‌فروشي آن زمان بيشتر فروششان را آجيل‌هاي خيراتي و نذري و به‌خصوص آجيل مشگل‌گشا دربرمي‌گرفت بايد دكان را رو به قبله مي‌ساختند؛ يعني درشان به طرف جنوب باز می‌شد. چون مردم از مغازه‌هاي آجيل‌فروشي كه رو به قبله نبود آجيل نذري نمي‌خريدند. از طرفي صاحب دكان هم بايد مردي تميز و مؤمن بود. به همین دلیل بيشتر فروشندگان اين صنف به اين مسائل اهميت بسياري مي‌دادند و به قول «جعفر شهري» مورخ، اين كاسبان در ميان همه كاسبان از نظيف‌ترين‌ها بودند.

برچسب ها: طهران ، آجیل فروشی ، قبله
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: