آیا میدانستید که شکر موجود در لعاب روی شیرینی از شکر موجود در خود کیک بیشتر است. قندی که در یک تکه کوچک از این مواد وجود دارد چهار برابر بیشتر از قندیست که در یک پیراشکی یافت میشود. پس از خودرن این مواد قند و کلسترول خون به میزان زیادی افزایش پیدا میکند
10- تزئینات روی کیک
شفاآنلاین> تغذیه>
سلامت> آیا میدانستید که شکر موجود در لعاب روی شیرینی از شکر موجود در خود کیک بیشتر است؟ قندی که در یک تکه کوچک از این مواد وجود دارد چهار برابر بیشتر از قندیست که در یک پیراشکی یافت میشود. پس از خودرن این مواد قند و کلسترول خون به میزان زیادی افزایش پیدا میکند.
9- شکلاتهای مارس
به گزارش
شفاآنلاین: این شکلات که در ایران نیز به وفور یافت میشود بیش از 1200 واحد کالری دارد. کارشناسان ادعا میکنند که تا چند دقیقه پس از خوردن این شکلات خوشمزه به دلیل کاهش جریان خون به مغز، احتمال سکته بسیار بالا میرود.
8- جگر چرب
جگر چرب یا Foie gras نوعی غذایی فرانسوی است که معمولا در رستورانهای تجملی و گران قیمت مربوط به این کشور به فروش میرسد. اما در صورتی که روزی به این دست از رستورانها مراجعه کردید بهتر است بدانید که این خوراک چگونه تهیه میشود. برای تهیه جگر چرب نوعی لوله را وارد دهان اردک یا غاز میکنند و به زور به حیوان غذا میخورانند، این کار باعث بزرگ شدن و خوشمزه تر شدن کبد یا همان جگر میشود. این کار وحشیانه نه تنها باعث مرگ حیوان میشود، بلکه خوردن آنها ضرر زیادی به بدن انسان میرساند.
7- بادام تلخ
خوردن حتی مقدار کمی بادام تلخ میتواند باعث بروز خطر جدی، مخصوصا برای کودکان شود. این بادامها بر خلاف بادامهای شیرین حاوی مقادیری سیانید هستند.
6- روغن پالم
این روغن خطرناک در بسیاری از خوراکیها مثل کرههای گیاهی، سوپهای آماده، روغنهای پخت و پز، شیرینیها، کیکها و حتی در شکلاتهای نوتلا وجود دارد. این روغن دارای مقادیر زیادی چربی اشباع نشده است
برای تولید این روغن به فضای زیادی نیاز است که این فضا عموما از تخریب جنگلها به دست میآید، به دلیل قطع درختان و کاشت درختان مخصوص برای ساخت روغن پالم حیوانات زیادی در خطر انقراض قرار گرفتهاند.
5- سیب زمینیهای سبز
سیب زمینیها نوعی گلیکو آلکالوئید به نام سولانین تولید میکنند که ترکیبی سمی برای انسانها و حیوانات است. در سال 1899 پنجاه و شش سرباز آلمانی پس از خوردن سیب زمینهای سبز دچار عوارض ناشی از مسمومیت توسط سولانین مثل اسهال حاد، سردرد شدید، رفتن به کما و حتی مرگ شدند.
4- ذرت بوداده (پاپ کورن) که در مایکروویو درست شده
پاپکورنی که در مایکروفر درست میشود خاصیت سرطانزایی دارد. برخی از تولید کنندگان برای تهیه این پاپ کورنها از مادهای شیمیایی به نام دیاستیل استفاده میکنند که باعث ابتلای کارکنان این کارخانهها به بیماری موسوم به "ریه کارگران پاپ کرن سازی” شده است. نتایج این تحقیقات باعث کاهش مصرف این دست از پاپ کورنهای مایکروفری شده است.
3- نمک
تحقیقات نشان داده که مصرف زیاد نمک باعث افزایش فشار خون، مشکلات حاد کلیه، تیروئید، کبد و بسیاری از بیماریها و عوارض دیگر میشود. در حال حاضر بسیاری از افراد نمک طعام را به عنوان سم سفید میشناسند
2- خوراکیهایی با رنگهای مصنوعی
این مواد اثرات مخربی دارند، مثلا رنگهای آبی موجود در شکلاتها و نوشیدنیها باعث ایجاد تومور مغزی، رنگهای سبز باعث تومور مثانه، رنگهای قرمز باعث سرطان لنفوسیت و تیروئید و رنگهای زرد باعث بروز تقریبا تمامی مشکلات بالا به علاوه آسم، بیخوابی و رفتار خطرناک میشوند.
1- برنجِ مانده
در صورتی که برنج پخته را شب هنگام در دمای اتاق نگهداری کنید باکتریای به نام باسیلوس سرئوس در آن رشد میکند.
این باکتری مواد سمیای تولید میکند که باعث گرفتگی عضلات و اسهال و تهوع شدید در افراد میشود.
هرچه برنج پخته شده بیشتر در دمای اتاق نگهداری شود احتمال بیشتری وجود دارد که با خوردن آن دچار بروز مسمومیتهای شدید شوید.