کد خبر: ۲۱۶۳۰۰
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۱۷ آذر ۱۳۹۷ - 2018December 08
کدو حلوایی پوست و گوشتی نارنجی دارد و جزو سبزیجات رنگی محسوب می‌شود که از بروز آکنه، بیماری‌های قلبی، دژنراسیون ماکولای چشم و اضافه وزن پیشگیری می‌کند
شفاآنلاین>سلامت> کدو حلوایی پوست و گوشتی نارنجی دارد و جزو سبزیجات رنگی محسوب می‌شود که از بروز آکنه، بیماری‌های قلبی، دژنراسیون ماکولای چشم و اضافه وزن پیشگیری می‌کند.

به گزارش شفاآنلاین، این کدوهای گرد یا گلابی شکل بزرگ خواص دیگری نیز دارند که در ادامه با آن آشنا می‌شوید.

ویتامین B6

کدو حلوایی تامین کننده میزان زیادی ویتامین B6 برای بدن است. این ویتامین به کاهش بیماری‌های(Diseases) قلبی و همچنین افسردگی کمک می‌کند. 250 گرم کدوحلوایی پخته شده حدود 0.4 میلی گرم ویتامین B6 دارد. قابل ذکر است که آب پز کردن کدوحلوایی باعث از بین رفتن ویتامین B آن خواهد شد.

بتاکاروتن

کدو حلوایی حاوی میزان بالایی رنگدانه بتاکاروتن است. این رنگدانه به پیشگیری از بروز آکنه، سرطان و دژنراسیون ماکولای چشم پیشگیری می‌کند. 250 گرم(یک لیوان) کدو حلوایی پخته شده 8.5 میلی گرم بتاکاروتن دارد که میزان قابل توجهی است. این ترکیب برای پوست و بهبود وضعیت آن نیز مفید است.

ویتامین C

ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان قوی است که از ابتلا به آب مروارید و بیماری‌های مزمن پیشگیری(prevention) می‌کند. کدو حلوایی بهترین منبع ویتامین C است. یک لیوان معادل 250 گرم کدو حلوایی 31 میلی گرم ویتامین C به بدن می‌رساند که میزان بسیار بالایی است.

فیبرها

کدوحلوایی حاوی فیبرهای محلول در آب است که به کاهش کلسترول بد کمک می‌کنند. فیبرهای غیرمحلول در آب موجود در این ماده غذایی نیز معده را پر کرده و احساس سیری ایجاد می‌کند. این فیبرها با یبوست نیز مقابله می‌کنند.

منیزیم

کدوحلوایی غنی از منیزیم است. این ماده معدنی برای تسکین آلرژی‌ها، آسم، سلامت قلب و عروق، کنترل فشارخون، برطرف کردن سنگ کلیه و کاهش سندرم پیش از قاعدگی مفید است.

لوتئین

کدو حلوایی منبع مهم کاروتنوئیدها از جمله لوتئین است که از بروز دژنراسیون ماکولای چشم و نیز از آب مروارید و سرطان کولون پیشگیری به عمل می‌آورد

پتاسیم

کدو حلوایی به‌عنوان یک ماده غذایی غنی از این ماده معدنی باعث کاهش خطر ابتلا به پرفشار خون، سنگ کلیه و سکته مغزی می‌شود. این ماده غذایی به میزان زیادی پتاسیم دارد و برای بدن مفید است.

تیامین

با مصرف یک لیوان یعنی معادل حدود 250 گرم کدو حلوایی پخته شده به میزان زیادی ویتامین B جذب بدن می‌شود. این ویتامین نیز برای تحریک عملکرد مغز مفید بوده و باعث بهبود خلق و خوی و تقویت حافظه می‌شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: