پیشگیری از سرطان باید از همان دوران کودکی مورد توجه قرار بگیرد. کودکان چاق معمولا ۵ برابر بیش از کودکان دیگر در بزرگسالی هم، چاق خواهند بود و همین مساله، آنها را در خطر بیماریهای مختلفی از جمله، انواع سرطانها، قرار میدهد
شفا آنلاین>سلامت>بنابر بررسیهای محققان صندوق جهانی تحقیقات سرطان در بریتانیا، بیش از حد وقت گذراندن در مقابل صفحات نمایش، کودکان را در معرض خطر نزدیکبینی، چاقی و سرطان قرار میدهد. تعداد کودکانی که به نزدیکبینی مبتلا شدهاند، نسبت به ۵۰ سال گذشته، ۲ برابر شده است.
به گزارش شفا آنلاین:محققان صندوق جهانی تحقیقات سرطان در بریتانیا، با بررسی ۲۰۰هزار نفر در بیش از ۸۰ مطالعه، به این نتیجه رسیدند که صفحات نمایش تلفنهای هوشمند و تبلتها، سلامت کودکان را در خطر جدی چاقی قرار میدهد. به ویژه که این کودکان هنگام استفاده از این ابزارها، از نوشابههای شیرین نیز استفاده میکنند. اضافه وزن،کودکان را در بزرگسالی در معرض ابتلا به انواع سرطانها، از جمله سرطان سینه، روده بزرگ، کلیه، کبد، تخمدان، لوزالمعده و پروستات قرار میدهد. بنابه گفته محققان، پیشگیری از سرطان باید از همان دوران کودکی مورد توجه قرار بگیرد. کودکان چاق معمولا ۵ برابر بیش از کودکان دیگر در بزرگسالی هم، چاق خواهند بود و همین مساله، آنها را در خطر بیماریهای مختلفی از جمله، انواع سرطانها، قرار میدهد.
این محققان میگویند، زمانیکه کودکان مشغول تماشای برنامه یا بازیهای کامپیوتری با ابزارهای الکترونیکی و هوشمند مختلف هستند، کمتر ورزش میکنند و بدتر از همه هنگام قرار گرفتن در برابر صفحات نمایش، مشغول خوردن هلههولههای مضر و نوشابههای شیرین میشوند.
علاوه بر مشکلات فوق، چشم کودکان با قرار گرفتن بیش از حد در برابر صفحات نمایش، صدمه دیده و آنها نزدیکبین میشوند. در واقع در تحقیقی دیگر که محققان دانشگاه کینگز لندن انجام دادند، مشخص شد در برابر هر ساعت تماشای صفحات نمایش، کودکان ۳ درصد بیشتر در خطر نزدیکبینی قرار میگیرند.
محققان بر این باورند که ماندن هر چه بیشتر کودکان در فضای داخل خانه و ساعتها وقت گذراندن در برابر صفحات نمایش، برای دید آنها و سلامت جسمیشان بسیار بد است و موضوع نگران کننده بیشتری که وجود دارد، این است که سن استفاده از این ابزارهای بسیار کم شده و به ۲ سالهها رسیده است.
، استفاده و سوءاستفاده از ابزارهای هوشمند باید بیش از پیش مورد توجه و نظارت قرار بگیرد تا در آینده با بزرگسالان بیمار که به نزدیکبینی دیجیتالی نیز مبتلا هستند، مواجه نشویم.دیلیمیل،