کد خبر: ۲۱۳۱۰۵
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۱۱ آبان ۱۳۹۷ - 2018November 02
این شربت مثل قرص آسپرین و سیر عمل می‌‌کند و موجب رقیق شدن خون و رفع غلظت خون می‌شود و از تجمع پلاکت‌ها پیشگیری می‌کند
شفاآنلاین>سلامت>یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را برای کاهش قند، فشار و چربی خون مفید دانست.

به گزارش شفاآنلاین، شربت میوه قره قات، حاوی کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، فیبر، آهن، پروتئین، کلسیم، منیزیم، منگنز، قند(ساکاروز، فرکتوز، گلوکز)، فسفر، آنتوسیانین‌ها، اسید آسکوربیک، سیتریک، مالیک، پکتین، فلاونوئیدها و ویتامین A، B1، B2، B3، B6، C، E است.

برای بررسی خواص شربت میوه قره قات و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص شربت میوه قره قات

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص شربت قره قات اظهار کرد: این شربت مثل قرص آسپرین و سیر عمل می‌‌کند و موجب رقیق شدن خون و رفع غلظت خون<Blood concentration> می‌شود و از تجمع پلاکت‌ها پیشگیری می‌کند.

وی افزود: این شربت موجب تقویت بینایی و شبکیه چشم می‌شود و برای امراض چشمی مثل رفع آب مروارید(کاتارات)، گلوکوما،کاهش فشار چشم ، تباهی لکه زرد (ماکولا) و بیماران دیابتی که در شبکیه چشم دچار مشکل هستند مفید است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: شربت قره قات موجب پیشگیری و کاهش قند، فشار و چربی خون<blood fat> می‌شود. همچنین از شکنندگی عروق و مویرگ‌ها جلوگیری می‌کند.

عظمایی درباره سایر خواص این شربت گفت: تقویت و طراوت پوست و مو، تقویت کبد و معده، بهبود فعالیت‌های مغزی، پیشگیری از آلزایمر، خاصیت آنتی اکسیدانی(ضد سرطان)، رفع عفونت معده، دفع اسید اوریک بدن، کمک به کاهش وزن از جمله خواص دیگر این شربت هستند.

وی درباره موارد منع مصرف گفت: این شربت برای زنان باردار ممنوع است. کسانی که از داروهای رقیق کننده خون مثل آسپرین و وارفارین استفاده می‌کنند، به دلیل اینکه این شربت اثر دارو را می تواند بیشتر کند، از مصرف همزمان پرهیز کنند و 2تا 3 ساعت فاصله بدهند.

 
مواد لازم برای تهیه 2 لیتر شربت قره قات

میوه قره قات 90 گرم

دارچین 30 گرم

عسل نیم کیلو

آب معدنی 1.5 لیتر

طرز تهیه شربت قره قات

میوه قره قات و دارچین را نیم کوب کنید و داخل آب بریزید تا 12 ساعت بماند.

سپس 5 تا 10 دقیقه در حرارت ملایم بجوشانید.

وقتی حرارت متعادل (50 درجه سانتی گراد) شد عسل را اضافه کنید و هم بزنید تا قوام بیاید.

سپس داخل شیشه بریزید.

برای تهیه یک لیوان شربت میوه قره قات، 3 تا 4 قاشق غذا خوری از شربت را داخل لیوان بریزید بقیه لیوان را آب جوش ولرم اضافه کنید و میل نمایید روزانه 3 لیوان صبح، ظهر و شب میل کنید.yjc
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: