هزار و ۵۷۰ نفر از خادمین و شاغلین مواکب، مراکز، اماکن بین راهی و محل های اسکان زائرین در زمینه بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و بهداشت محیط محل آموزش دیدند
شفاآنلاین>سلامت>
همزمان با مراسم پیاده روی بزرگ اربعین حسینی ۳۹ هزار بار نظارت بهداشتی بر مواکب و مراکز تهیه و توزیع غذا، محل های اسکان زائرین توسط مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت انجام شد.
به گزارش
شفاآنلاین، رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار از انجام ۳۹۷۸۱ مورد بازدید و نظارت بهداشتی بر مواکب، مراکز تهیه و توزیع و عرضه و پخت موادغذایی<
Foodstuffs>، محل های اسکان زائرین، پایانه های مسافربری داخلی و مرزی و سرویس های بهداشتی پایانه ها و مسیر تردد زائرین در مراسم اربعین حسینی خبر داد.
سید رضا غلامی درخصوص گزارش مهمترین فعالیت های بهداشت محیط در چهار دانشگاه علوم پزشکی (کرمانشاه، ایلام، اهواز و آبادان) منتهی به سه پایانه مرزی مهران، چذابه و شلمچه و همچنین مسیر داخل کشور عراق تا هفتم آبان ماه گفت: ۱۸۰ جلسه هماهنگی با دستگاه های مرتبط از جمله ستاد اربعین استانی، استانداری ها، فرمانداری ها و مسئولین پایانه های سه گانه مرز خروجی به عراق برگزار شد.
وی افزود: ۲۶ هزار و ۵۷۰ نفر از خادمین و شاغلین مواکب، مراکز، اماکن بین راهی و محل های اسکان زائرین در زمینه بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و بهداشت<
Health> محیط محل آموزش دیدند.
وی درخصوص سایر اقدامات انجام شده اظهار داشت: کنترل و نظارت بر پخت و توزیع غذای زائرین ۶۴۷۷ مورد، صدور کارت بهداشت برای خادمین مواکب و ایستگاه های صلواتی ۱۹۱۰ مورد، خروج مواد غذایی مشکوک به فساد و غیر بهداشتی از سطح عرضه و مصرف ۶۶۱۲ کیلو گرم، نمونه برداری موادغذایی مشکوک به فساد و غیر بهداشتی ۲۲۵ مورد، نمونه برداری میکروبی آب ۷۲۹ مورد، کلرسنجی آب مصرفی مواکب و مراکز و اماکن ۱۲۱۵۱مورد، سنجش عوامل محیطی با تجهیزات پرتابل بازرسی ۶۴۷۳ مورد، بازدید مشترک با سایر دستگاه های درگیر برنامه از جمله ستاد اربعین، شهرداری ها، سازمان دامپزشکی و نیروی انتظامی ۱۹۸ مورد از جمله این اقداماتی است.
غلامی در پایان از آموزش ۱۳۵ هزار و ۲۰۷ زائر از نظر رعایت بهداشت فردی به ویژه شستشوی دست و بهداشت مواد غذایی و بهداشت عمومی خبر داد.مهر