کد خبر: ۲۱۲۷۶۶
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۵ - ۰۸ آبان ۱۳۹۷ - 2018October 30
حلزون گوش برخی از افراد آسیب پذیرتر و معمولا افت شنوایی در آنها زودتر از سایرین شروع می‌شود بنابراین نسبت به سایر افراد نسبت به صداها حساس‌ترند و به صدایی معمولی نیز بیشتر واکنش نشان می‌دهند

شفا آنلاین>سلامت>یک ادیولوژیست با اشاره به اینکه افرادی که از هندزفری و هدفون با صداهای بلند استفاده می‌کنند به مرور زمان دچار کم شنوایی می‌شوند، افزود: گوشی‌هایی در داروخانه‌ها موجود است که از آنها به عنوان گوشی‌های صدا شکن یاد می‌شود که صداهای زیاد<Lots of voices> محیط را فیلتر می‌کند.

به گزارش شفا آنلاین:مهدی اکبری  با بیان این مطلب افزود: حلزون گوش برخی از افراد آسیب پذیرتر و معمولا افت شنوایی در آنها زودتر از سایرین شروع می‌شود بنابراین نسبت به سایر افراد نسبت به صداها حساس‌ترند و به صدایی معمولی نیز بیشتر واکنش نشان می‌دهند.

اکبری در پاسخ به این سوال که آیا وسیله‌ای وجود دارد که این افراد نسبت به صداها کمتر حساس شوند، عنوان کرد: بهترین راه حل این است که این افراد در معرض صداهای بسیار بلند قرار نگیرند ولی اگر لازم شد می‌توانند از محافظ مخصوص گوش استفاده کنند.

وی ادامه داد: گوشی‌هایی در داروخانه‌ها موجود است که از آنها به عنوان گوشی‌های صدا شکن یاد می‌شود که صداهای زیاد محیط را فیلتر می‌کند بنابراین افراد می‌توانند با مراجعه به ادیولوژیست درخواست کنند تا این گوشی‌های صداشکن که برای هر فردی متفاوت است بر اساس مشخصات گوش و آناتومی گوش آنها ساخته شود.

این ادیولوژیست خاطر نشان کرد: جامعه ما از ارتباطات تشکیل شده است بنابراین افراد با انواع صداهای فرو درکی (پایین‌تر از آستانه شنوایی)، درکی (در آستانه شنوایی) و فرا درکی (بالاتر از آستانه شنوایی) مواجه می‌شوند که قرار گرفتن در معرض صداهایی که بالاتر از آستانه شنوایی بوده باعث مشکلات درکی و در نهایت ناشنوایی و فراموشی را برای برخی از افراد به وجود می‌آورد.

وی با بیان اینکه افرادی که از هندزفری و هدفون با صداهای بلند استفاده می‌کنند به مرور زمان دچار کم شنوایی شده، عنوان کرد: کم شنوایی سبب می‌شود تا افراد به مرور زمان دچار اختلال درک کلمه نیز شوند.

اکبری اضافه کرد: قرار گرفتن در معرض صدای بلند سبب می‌شود تا افراد پس از مدتی دچار کم شنوایی، اختلال درک کلمه و پس از آن فرد دچار وزوز گوش ‌شوند که اگر از این عامل پیشگیری نشود به ترتیب این کم‌شنوایی کوتاه مدت تبدیل به کم شنوایی دائم و غیر قابل برگشت می‌شود.طبنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: