کد خبر: ۲۱۲۷۳۰
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۶ - ۰۶ آبان ۱۳۹۷ - 2018October 28
خوشبختانه در حال حاضر با فعالیت‌هایی که در کشور و از طریق انجمن‌های حامی‌بیماران و تربیت پزشکان متخصص صورت می‌گیرد، ایران در این حوزه به خودکفایی رسیده است، شاید یکی از عمده بیمارانی که در این بین توانستند به آرامش برسند، بیماران کلیوی‌اند که در کشور با بهترین شرایط تحت دیالیز و پیوند قرار می‌گیرند
شفاآنلاین>سلامت>عضو کمیسیون بهداشت گفت: اگر در کشور همانند پیوند کلیه به خودکفایی دست یابیم به طور حتم در مواجهه با بیماری‌های مزمن موفق‌تر عمل خواهیم کرد.

به گزارش شفاآنلاین، علی نوبخت با بیان این موضوع افزود: یکی از مواردی که در ایران باید به آن پرداخته شود خودکفایی از لحاظ پزشکی<medical> است، در گذشته شرایط به گونه‌ای بود که افراد برای پیوند اعضا باید به خارج از کشور اعزام می‌شدند و این موضوع علاوه بر خروج ارز، فشار زیادی را به بیماران وارد می‌کرد.

وی ادامه داد: خوشبختانه در حال حاضر با فعالیت‌هایی که در کشور و از طریق انجمن‌های حامی‌بیماران و تربیت پزشکان متخصص صورت می‌گیرد، ایران در این حوزه به خودکفایی رسیده است، شاید یکی از عمده بیمارانی که در این بین توانستند به آرامش برسند، بیماران کلیوی‌اند که در کشور با بهترین شرایط تحت دیالیز و پیوند قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به شروع موج بیماری‌های مزمن در کشور افزود: بیماری‌های مزمن جزو سخت‌ترین بیماری‌ها برای درمان هستند زیرا باعث درگیر شدن بخش‌های پیچیده‌ای از بدن انسان شده و حتی می‌توانند باعث معلولیت و مرگ شوند بنابراین فرهنگ‌سازی و آموزش در زمینه‌های پیشگیری، مواجهه و درمان این نوع بیماری‌های باید به شدت مورد توجه قرار بگیرد.

نوبخت با اشاره به عملکرد انجمن حمایت از بیماران کلیوی در زمینه خودکفایی در درمان بیماری‌های کلیوی افزود: این انجمن باید الگویی برای سایر رشته‌های پزشکی باشد تا کشور در بخش‌های دیگر پزشکی نیز به خودکفایی دست یابد.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی‌ گفت: سه هفته پیش در کنگره‌ای متشکل از ۱۹۶ انجمن چگونگی برقراری ارتباط موثر بین انجمن‌های علمی‌ و حمایتی مورد بررسی قرار گرفت که به نظر می‌رسد با ایجاد یک همسویی همه جانبه رسیدن به تعامل بین انجمن‌های حمایتی و علمی ‌دشوار نباشد.

نوبخت در رابطه با راهکارهای مواجهه با بیماری‌های مزمن در کشور گفت: از انجمن حمایت از بیماران کلیوی ایران انتظار می‌رود که با آگاهی رساندن به مردم درباره این نوع بیماری‌ها زمینه‌های پیشگیری و درمان را فراهم کند تا مردم باز هم از این انجمن به عنوان یک سفیر یاد کرده و دستاورهای مثبت آن را ببینند.

وی در رابطه با بحث قاچاق کلیه و فروش آن نیز اظهارکرد: خوشبختانه در حال حاضر به دادن کلیه<Kidney> از یک فرد به فرد دیگر قاچاق گفته نمی‌شود و جلوه نامناسبی وجود ندارد زیرا با درایت انجمن حمایت از بیماران کلیوی ایران فردی که نیاز به کلیه دارد به این انجمن مراجعه کرده و  تحت نظارت کامل فرد اهداء کننده مناسب معرفی شده و در قالب هدیه  ایثار به افرادی که اهداءکننده کلیه هستند به عنوان قدردانی هدیه ایثار تعلق می‌گیرد، بنابراین بسیاری از دیدگاه‌های نامناسب اصلاح شده است.طبنا

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: