کد خبر: ۲۱۲۵۰۴
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۰۴ آبان ۱۳۹۷ - 2018October 26
از بین برنده بادهای دستگاه گوارش و سایر نقاط بدن ، دفع بلغم های اضافه ، مفید برای انواع فلج ، بی حسی ها و بیماری های اعصاب ناشی از غلبه سردی و تری و دردهای مفصلی مثل سیاتیک، درد کمر و ساق پا که ناشی از سردی باشد ، مفید برای بیماری های رحمی که ناشی از سردی باشد
شفاآنلاین> تغذیه> سلامت>  ویتامین های گروه B به خصوص ویتامین B6 و B12و ویتامین E که یکی از مهم ترین آنتی اکسیدان های طبیعی می باشد همه در گوشت شترمرغ به وفور یافت می شوند . جالب است بدانید که میزان ویتامین B6 در گوشت شترمرغ حدود ۱۰ برابر بیشتر از گوشت های دیگر مانند گوشت مرغ می باشد . گوشت شترمرغ خواص درمانی بسیاری دارد که حتی از سوی طب سنتی نیز مصرف ان توصیه شده است .

به گزارش شفاآنلاین: گوشت شترمرغ دارای مزاج گرم و خشک می باشد و خواص درمانی گوشت شترمرغ از دیدگاه طب سنتی عبارتند از : از بین برنده بادهای دستگاه گوارش و سایر نقاط بدن ، دفع بلغم های اضافه ، مفید برای انواع فلج ، بی حسی ها و بیماری های اعصاب ناشی از غلبه سردی و تری و دردهای مفصلی مثل سیاتیک، درد کمر و ساق پا که ناشی از سردی باشد ، مفید برای بیماری های رحمی که ناشی از سردی باشد.

گوشت شترمرغ؛ مزاج گرم و خشک

روغن شترمرغ نیز در طب سنتی به عنوان درمانی در سرعت تکلم اطفال بصورت خوراکی و از بین برنده سردی اعضا و مفاصل و کاهنده درد و ورم آن ها بصورت مالیدن بر پوست معرفی شده و همچنین مالیدن روغن شترمرغ به پاهای کودک باعث سرعت حرکت اطفال می شود. آکاایران

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: