کد خبر: ۲۱۲۴۲۰
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۰۴ آبان ۱۳۹۷ - 2018October 26
ایجاد دیابت نوع دو و اختلال در سلامت متابولیک افراد با رژیم غذایی نادرست پدران آن‌ها مرتبط است
 شفا آنلاین>سلامت>  پژوهش‌های جدید محققان نشان می‌دهند که رژیم غذایی مناسب و ورزش پدر در تنظیم متابولیسم فرزندان در بزرگ‌سالی نقش مهمی دارد. ورزش کردن پدر موجب تغییراتی در بیان ژنتیکی اسپرم او شده و مانع از ایجاد اثرات تغذیه‌ای ضعیف و انتقال آن به فرزندان می‌شود.

به گزارش شفا آنلاین:تحقیقات جدید نشان می‌دهد که پدر در تنظیم متابولیسم<Settlement of metabolism> فرزندان نقش مهمی داشته و اثر قابل‌توجهی در سلامت و طول عمر آن‌ها خواهد داشت. به اعتقاد دانشمندان، ایجاد دیابت نوع دو و اختلال در سلامت متابولیک افراد با رژیم غذایی نادرست پدران آن‌ها مرتبط است. بر اساس یافته‌های این مطالعات، شواهد فراوانی وجود دارد که نشان می‌دهد پدران در چاقی و برنامه‌ریزی متابولیکی فرزندانشان نقش مهمی ایفا می‌کنند.

    ایجاد دیابت نوع دو و اختلال در سلامت متابولیک افراد با رژیم غذایی نادرست پدران آن‌ها مرتبط است. شواهد فراوانی وجود دارد که نشان می‌دهد رژیم غذایی و میزان تحرک و ورزش پدران در چاقی و برنامه‌ریزی متابولیکی فرزندانشان نقش مهمی ایفا می‌کنند.

بر اساس گزارش اخبار پزشکی مرکز دیابت جاسلین (Joslin Diabetes Center)، محققان دریافتند ورزش کردن پدران نقش مهمی در سلامت متابولیک فرزندان در بزرگ‌سالی خواهد داشت. لوری گودیر (Laurie Goodyear) از اساتید دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد و رئیس بخش فیزیولوژی و متابولیسم مرکز دیابت جاسلین سرپرستی این گروه پژوهشی را بر عهده داشت و کریستین استنفورد (Kristin Stanford) از محققان فیزیولوژی و زیست‌شناسی سلولی که با دانشکده پزشکی دانشگاه ایالتی اوهایو در مرکز پزشکی وکسنر (Wexner) همکاری دارد، معاون سرپرست پروژه بود.

این محققان در مطالعات خود به بررسی نقش رژیم غذایی و ورزشی پدر در سلامت متابولیک فرزندانش پرداخته و برای رسیدن به هدف از آزمایش‌های لازم روی موش‌های آزمایشگاهی استفاده کردند. آن‌ها موش‌های نری را انتخاب کرده و در دو گروه با رژیم غذایی نرمال یا رژیم غذای پرچرب تقسیم کردند و نحوه عملکرد آن‌ها را به مدت سه هفته موردبررسی قراردادند. برخی از موش‌ها در هرکدام از رژیم‌های غذایی از تحرک لازم برخوردار نبودند و برخی دیگر تحرک و پویایی خود را حفظ کرده بودند.

پس از سه هفته این موش‌ها به تولید نسل پرداختند. فرزندان آن‌ها برای مدت یک سال رژیم غذایی نرمال را در حالت بی‌تحرکی یا کم‌تحرکی دنبال کردند. دانشمندان منتظر ماندند تا فرزندان این موش‌ها رشد کرده و به سن بزرگ‌سالی رسیدند و طبق یافته‌های پژوهشگران این پروژه تحقیقاتی، موش‌هایی که پدرانشان تحرک لازم را داشتند وزن بدنشان کم شده و سوخت‌وساز گلوکز بدنشان بهبود پیداکرده و میزان چربی‌شان کاهش پیداکرده است.

به‌طورکلی مردان باید بدانند که رژیم غذایی و میزان تحرک و ورزش کردنشان در سلامت فرزندان و سلامت متابولیکی آنان در بزرگ‌سالی مؤثر است. علاوه بر این، ورزش موجب تغییراتی در بیان ژنتیکی اسپرم پدر شده و مانع از ایجاد اثرات تغذیه‌ای ضعیف و انتقال آن به فرزندان می‌شود. thehealthsite

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: