کد خبر: ۲۱۱۵۱۴
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۲۴ مهر ۱۳۹۷ - 2018October 16
شعار روز جهانی غذا با عنوان" our actions are ourfuture ۲۰۱۸ - اقدامات ما آینده را می‌سازد" بر اقدامات مؤثر و همکاری سازنده برای بهبود وضعیت غذا و تغذیه، تأکید دارد و خواستار ریشه کنی گرسنگی از جهان تا سال ۱۴۱۰ است
شفاآنلاین>سلامت>رییس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با بیان اینکه اضافه وزن، چاقی و به دنبال آن بیماری‌های غیر واگیر یکی از مشکلات اساسی حوزه غذا، تغذیه و نظام سلامت است، گفت: به دلیل عدم پیروی از الگوهای غذایی سالم و تغذیه‌ای، کمبود ریز مغذی‌ها از جمله کمبود ویتامین D، کلسیم و آهن نیز در کشور شیوع گسترده‌ای دارد.

به گزارش شفاآنلاین، دکتر هدایت حسینی گفت: شعار روز جهانی غذا با عنوان" our actions are ourfuture ۲۰۱۸ - اقدامات ما آینده را می‌سازد" بر اقدامات مؤثر و همکاری سازنده برای بهبود وضعیت غذا و تغذیه، تأکید دارد و خواستار ریشه کنی گرسنگی<Hunger> از جهان تا سال ۱۴۱۰ است.

وی افزود: در حال حاضر عدالت در توزیع مواد غذایی در جهان یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که مورد توجه است؛ در حالی که ۸۲۰ میلیون نفر در جهان دچار سوء تغذیه هستند؛ همزمان ۶۷۲ میلیون نفر دچار چاقی و ۱.۳ میلیارد نفر دچار اضافه وزن هستند.

عدالت در توزیع مواد غذایی، توجه به منابع جدید غذایی جهت تأمین نیازهای مصرف کنندگان، همکاری مؤثر در ریشه کنی گرسنگی و توسعه مصرف غذاهای سالم و مغذی برای جمعیت ساکن در زمین از مهم‌ترین اهدافی است که باید در بهبود وضعیت غذا و تغذیه جهان در نظر داشت.

به گفته رییس انستیتو تحقیقات تغذیه<Nutrition> و صنایع غذایی کشور، سرمایه‌گذاری برای رفع گرسنگی و سوء تغذیه در جهان نقش مؤثری در بهبود رشد و تکامل کودکان و نوجوانان دارد؛  به نحوی که براساس گزارش سازمان غذا و کشاورزی، با بهبود تغذیه و رفع سوء تغذیه در جامعه از طریق ارتقاء و بهبود شرایط جسمی و فکری آحاد جامعه می‌توان میزان تولید ناخالص ملی را تا ۱۶.۵ درصد افزایش داد و به ازاء هر یک ریال سرمایه گذاری در پیشگیری از گرسنگی و سوء تغذیه، می تواند حداقل ۱۵ ریال بازگشت سود به جامعه را انتظار داشت.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، حسینی خاطرنشان کرد: ترویج و توسعه مصرف الگوهای غذایی سالم و تغذیه ای مبتنی بر غذاهای سنتی، بومی ایرانی و ارتقاء سواد تغذیه‌ای کاربردی آحاد جامعه در کاهش مصرف عوامل خطر تغذیه ای شامل قندهای ساده، چربی،  اسیدهای چرب ترانس، نمک و توجه به مصرف بیشتر غذاهای فراسودمند، میوه و سبزیجات می تواند سبب بهبود وضع موجود در غذا و تغذیه جامعه ایرانی شود. ضمن آنکه نقش و اهمیت تغییر شیوه زندگی و تحرک روزانه بیشتر را نیز نباید در این خصوص از یاد برد. ایسنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: