کد خبر: ۲۱۱۱۴۹
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۲۱ مهر ۱۳۹۷ - 2018October 13
از طرفی با توجه به سیاست‌های وزارت بهداشت، مواد اولیه ساخت این اقلام نیز جزء کالاهای ضروری بوده و مشمول دریافت ارز دولتی هستند. بنابراین مشکلی در این حوزه وجود ندارد.
شفاآنلاین>سلامت> مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت در واکنش به اخباری مبنی بر کمبود ایمپلنت‌های ارتوپدی و برخی تجهیزات فیزیوتراپی، گفت: در حال حاضر پیچ و پلاک ارتوپدی توسط ۱۸ تولید کننده فعال در داخل کشور تولید می‌شود و مشکلی در این حوزه نداریم.

به گزارش شفاآنلاین، دکتر رضا مسائلی، با بیان اینکه در حال حاضر پیچ و پلاک ارتوپدی توسط ۱۸ تولید کننده فعال در داخل کشور تولید می‌شود، گفت: از طرفی با توجه به سیاست‌های وزارت بهداشت، مواد اولیه ساخت این اقلام نیز جزء کالاهای ضروری بوده و مشمول دریافت ارز دولتی هستند. بنابراین مشکلی در این حوزه وجود ندارد.  

وی افزود: از طرفی در زمینه پروتزهای زانو و لگن افزایش قیمت نداشته‌ایم و مراکز درمانی مانند گذشته، پروتزهای زانو را در اختیار داشته و بیماران از این لحاظ با مشکلی روبرو نیستند. درحال حاضر بهترین و با کیفیت‌ترین محصولات (Products)پروتز زانو در کشور به ثبت رسیده است و برای بیمارانی که به این پروتزها نیاز دارند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مسائلی با بیان اینکه قیمت هر پروتز زانو ۷.۵ میلیون تومان است، افزود: پروتزهای مصرفی در طرح تحو ل سلامت، تحت حمایت بیمه قرار گرفته و بیمه هزینه‌های مربوط به آن را می‌پردازد. در عین حال این پروتزها در قالب طرح تحول سلامت قیمت‌گذاری شده‌اند و تحت نظارت‌های قیمتی بوده و با نوسانات ارز، افزایشی قیمتی در این زمینه نبوده است.

مسائلی تاکید کرد: در حال حاضر دو شرکت ایرانی در تولید پروتز زانو و لگن فعالیت دارند و به جز دو شرکت ایرانی تولیدکننده پروتز، ۲۴ شرکت تامین کننده در زمینه پروتز زانو و ۲۵ شرکت تامین کننده در زمینه پروتز لگن در کشور فعالیت می‌کنند.

مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت درباره نحوه تخصیص ارز دولتی به حوزه تجهیزات پزشکی، تاکید کرد: ارز سیستم بانکی در اختیار تمامی اقلام تجهیزات پزشکی مورد نیاز مراکز درمانی از جمله تجهیزات ارتوپدی و پروتز زانو قرار می‌گیرد. از طرفی قیمت‌گذاری تجهیزات(Equipment) پزشکی هم براساس تخصیص ارز سیستم بانکی انجام می‌شود.

مسائلی همچنین گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم برای تامین به موقع تجهیزات پزشکی در راس اقدامات‌مان در وزارت بهداشت قرار دارد و این موضوع را به صورت روزانه بررسی می‌کنیم. در عین حال در سامانه الکترونیک اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت، در سایت imed.ir نیز زیرساختی فراهم شده که به صورت سیستمی، پیش‌بینی‌های مربوط به فراهم‌آوری تجهیزات پزشکی و گزارش‌دهی دانشگاه‌ها اطلاع رسانی شده و اشکالات موجود هم به سرعت پیگیری می‌شوند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: