کد خبر: ۲۱۱۱۱۶
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۰ - ۲۱ مهر ۱۳۹۷ - 2018October 13
یکی از دلایل افزایش هزینه‌های درمانی در کشور نبود نظام ارجاع بیماران است به گونه‌ای که بیماران مستقیماً به پزشک متخصص و فوق تخصص مراجعه می‌کنند
شفاآنلاین>سلامت> وزیر بهداشت و درمان گفت: ۲۳ میلیون نفر تحت پوشش نظام ارجاع سلامت کشور قرار دارند.

به‌گزارش شفاآنلاین، سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی در آیین رونمایی از سامانه ارجاع و مدیریت سلامت که در مرکز خدمات جامع سلامت روستای اوجاکسر شهرستان بابلسر برگزار شد، اظهار کرد: یکی از دلایل افزایش هزینه‌های درمانی در کشور نبود نظام ارجاع بیماران است به گونه‌ای که بیماران(patients) مستقیماً به پزشک متخصص و فوق تخصص مراجعه می‌کنند.

وی با بیان اینکه در برخی استان‌ها نظام ارجاع پیشرفت خوبی داشته است، ادامه داد: نظام ارجاع در استان مازندران و گیلان با دو مدل مختلف بخوبی درحال اجرا است که در نهایت موجب انتخاب بهترین طرح می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۲۳ میلیون نفر تحت پوشش نظام ارجاع هستند، گفت: گام نخست این طرح، تحت پوشش قرار دادن ۸۳ میلیون نفر و تشکیل پرونده الکترونیک سلامت است. قاضی‌زاده با بیان اینکه در حال حاضر برای ۷۰ میلیون نفر در سطح کشور پرونده الکترونیک سلامت تشکیل شده است، تصریح کرد: امیدواریم در چند سال آینده نظام ارجاع در تمام کشور مستقر شود به‌طوری که اگر بتوانیم سالانه ۱۰ میلیون نفر را به این تعداد اضافه کنیم کمک بزرگی به نظام سلامت کرده‌ایم. وزیر بهداشت و درمان در ادامه به خدمات دندانپزشکی اشاره کرد و گفت: خدمات پیشگیری در حوزه دندانپزشکی برای افراد زیر۱۴ سال رایگان است.

بیماران تالاسمی نگران نباشند، کمبود دارو ندارند
وزیر بهداشت و درمان روز گذشته با اشاره به اینکه بیماران تالاسمی در کشور با کمبود دارو مواجه نبوده و مشکلی در دریافت داروها ندارند تأکید کرد: این بیماران در حال حاضر در بحث دارویی دچار مشکل نبوده و بر اساس روال گذشته دارو دریافت می‌کنند. وی با اشاره به اینکه در بحث هزینه‌ها این بیماران طی ماه‌های گذشته با چالش رو به رو بودند، تصریح کرد: با دریافت گزارش مبنی بر بالا بودن هزینه‌ها و عدم توان دریافت دارو(medicine) از سوی خانواده‌ها، با کمک وزارت بهداشت و هماهنگی با انجمن بیماران تالاسمی در راستای بهبود وضعیت آنها اقدام شد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: