به گزارش شفاآنلاين، 13 ماده غذایی که در دوران بارداری باید دور آنها را خط کشید، به این قرار است:
1- شیر، خامه، پنیر محلی و غیر پاستوریزه
2- گوشت نیمه پز (دمای گوشت هنگام پخت باید به 75 درجه سانتیگراد برسد)
3- آبمیوه های تازه آبمیوه فروشی ها
4- خمیر خام کیک و کلوچه
5- سس های خانگی که در تهیه آن از تخم مرغ خام غیر پاستوریژه استفاده می شود
6- دسرهای خانگی با تخم مرغ غیر پاستوریزه
7- کالباس و سوسیس
8- میوه و سبزی نشسته به خاطر خطر انگل توکسوپلاسموز
9- جوانه های خام
10- مرغ بریان
11- ماهی دودی
12- غذاهایی که بیش از دو ساعت بیرون از یخچال مانده اند
13- کافئین زیاد