کد خبر: ۲۰۹۴۷۳
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۰۴ مهر ۱۳۹۷ - 2018September 26
غلات کامل، به جز محصولاتی که در آنها آجیل، میوه‌های خشک یا قند مصنوعی آسپارتام به کار رفته است، دانه‌های کنجد، انواع چیپس‌های سیب زمینی، بیسکوئیت‌هایی که طعم‌دار نشده‌اند
شفا آنلاین>سلامت>دردهای میگرنی بسیار ناتوان‌کننده است. به همین دلیل تشخیص این مشکل و پیشگیری از عوامل ایجاد کننده آن می‌تواند کمک بسیار خوبی محسوب شود. برخی از خوراکی‌ها موجب دردهای میگرنی در برخی از افراد می‌شوند و برعکس برخی از غذاهای دیگر، از این دردها می‌کاهند. اگرچه «رژیم غذایی» خاصی برای مبتلایان به میگرن وجود ندارد اما آنها می‌توانند با کنترل غذای مصرفی‌شان، از این دردها بکاهند.

به گزارش شفا آنلاین: مصرف رژیم غذایی سالم می‌تواند از دردهای میگرنی <Migraine pain>تاحد بالایی بکاهد. این رژیم غذایی باید شامل موارد زیر باشد:

گندم و غلات کامل

غلات کامل، به جز محصولاتی که در آنها آجیل، میوه‌های خشک یا قند مصنوعی آسپارتام به کار رفته است، دانه‌های کنجد، انواع چیپس‌های سیب زمینی، بیسکوئیت‌هایی که طعم‌دار نشده‌اند. به طور مثال حاوی نمک فراوان نیستند، نان جو، گندم کامل یا چاوداراما از این دسته خوراکی‌ها نباید از خوراکی‌های طعم‌دار و فلفلی مانند چیپس‌های تند، مصرف کرد. نان پیتزا هم موجب سردردهای میگرنی می‌شود.

گوشت، آجیل و دانه‌ها

از این دسته خوراکی‌ها، می‌توان از گوشت تازه گاو، مرغ، ماهی، گوسفند و بوقلمون استفاده کرد. مصرف دانه‌های کدو تنبل، کنجد و آفتابگردان هم مناسب است. اما از خوردن جگر گاو و مرغ، گوشت‌های فرآوری‌شده، ذرت بوداده و کره انواع آجیل باید پرهیز کرد.
انواع سالادها و سس‌ها
از مواد خوراکی خانگی که به طور مصنوعی طعم‌دار نشده‌اند، می‌توان استفاده کرد. مصرف زنجبیل و سرکه سیب هم مانعی ندارد. اما مصرف سس‌های شیشه‌ای و مواد از قبل بسته‌بندی شده سالاد که در فروشگاه‌ها وجود دارد، موجب سردرد‌های میگرنی می‌شوند و باید از آنها دوری کرد.

سبزی و میوه

خوردن میوه و سبزی‌های تازه مانعی ندارد. هویج، سیب زمینی تازه، گل کلم و کدو مناسب هستند. اما خوراکی‌هایی چون سیب زمینی پخته یا سرخ‌شده شرکتی، میوه‌های خشک حاوی نگهدارنده، مرکبات، لوبیا سفید، پیاز و کلم ترش، ممنوع هستند زیرا سردردهای میگرنی را موجب می‌شوند.

از دیگر خوراکی‌هایی که موجب میگرن می‌شوند، می توان به پنیر کهنه، نوشیدنی الکلی، شکلات، تمام نگهدارنده‌ها و ماهی دودی اشاره کرد.


 با رعایت نوع غذای مصرفی و همچنین حفظ سطح قند خون و گرسنه نماندن، می‌توان تا حد زیادی از ابتلا به سردردهای میگرنی پیشگیری کرد. در ضمن غذای سالم، وزن فرد را در وضعیت مناسبی قرار می‌دهد. بررسی ها نشان داده است که اضافه‌وزن می‌تواند علایم میگرن را شدیدتر کند.طبنا

مترجم: نادیا زکالوند

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: