کد خبر: ۲۰۹۲۴۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۰۲ مهر ۱۳۹۷ - 2018September 24
گروه طب سالمندی دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری گروه طب سالمندان دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز تحقیقات سالمندی و دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در برگزاری این کنگره مشارکت دارند
شفاآنلاین>سلامت> دبیر علمی سومین کنگره طب سالمندان، گفت: پیش‌بینی می‌شود طی سال های آینده ۱۰ درصد آمار سالمندان مبتلا به آلزایمر در کشور بیشتر شود.

به گزارش شفاآنلاین، دکتر نیلوفر خدابنده‌لو در آستانه برگزاری سومین کنگره طب سالمندی، اظهار داشت: این کنگره به صورت سالیانه برگزار می‌شود که امسال سمپوزیوم سالانه آلزایمر را در کنار آن خواهیم داشت.

مدیرگروه طب سالمندان دانشگاه علوم پزشکی ایران، با بیان اینکه سومین کنگره طب سالمندی ۱۱ تا ۱۳ مهر ۹۷ در مرکز همایش‌های بین المللی رازی تهران برگزار می‌شود، افزود: گروه طب سالمندی دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری گروه طب سالمندان دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز تحقیقات سالمندی و دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در برگزاری این کنگره مشارکت دارند.

وی ادامه داد: به روز رسانی دانش و اطلاعات همکاران، ارائه آخرین دستاوردهای علمی، تبادل تجربه و اطلاعات و معرفی پتانسیل‌های موجود از جمله اهداف برگزاری این کنگره است.

خدابنده‌لو، گروه‌های هدف این کنگره را همکاران طب داخلی، طب سالمندان، نورولوژی، سالمندشناسی، طب فیزیکی و توانبخشی برشمرد و عنوان کرد: محورهای این کنگره، سندروم های شایع سالمندی و مدیریت آنها، مدیریت چند دارویی در سالمندان، بیماری‌های شایع و مزمن در سالمندی، تازه‌ها در حیطه طب سالمندی، آلزایمر و روش‌های غربالگری، تشخیصی و درمانی(Healing) آن، دمانس و مدیریت آن در سالمندی، تغییرات طبیعی در سالمندی، مدل‌های مراقبتی در سالمندان، جنبه‌های روانی و اجتماعی زندگی سالمندان، اصول تغذیه‌ای سالمندان و توانبخشی در سالمندان برای زندگی بهتر است.

وی گفت:‌ براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) ده درصد جمعیت ۶۵ سال به بالا سالخورده تلقی می‌شوند که در کشور ما افراد بالای ۶۰ سال سالمند یا سالخورده می‌دانیم.

دبیر علمی کنگره طب سالمندان با بیان اینکه براساس آمارهای جهانی، تعداد سالمندان در جهان رو به افزایش است، افزود:‌ در ایران در سال ۷۵، ۷ درصد جمعیت سالمند بودند که پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۲۹ این میزان به ۲۳ درصد برسد.

خدابنده‌لو در مورد اینکه آمار سالمندان دچار دمانس یا آلزایمر چه تعداد  است، ادامه داد:‌ آمار دقیقی در این زمینه نداریم، ولی طبق منابع موجود حدود ۳ تا ۴ درصد سالمندان دچار آلزایمر هستند،‌ البته گاهی آلزایمر اشتباه تشخیص داده می‌شود و اختلال خفیفی نیز دمانس یا آلزایمر در نظر گرفته می‌شود، همچنین پیش‌بینی می‌شود طی سال های آینده ۱۰ درصد آمار سالمندان مبتلا به آلزایمر بیشتر شود.

مدیر گروه طب سالمندان دانشگاه علوم پزشکی(medical) ایران با بیان اینکه متأسفانه در سن سالمندی پاسخ به درمان ضعیف می‌شود و اصولا سالمندان چندین مشکل و بیماری را با یکدیگر دارند، گفت:‌ تجمیع بیماری‌ها در سالمندی و سایر مشکلات از جمله موضوعاتی است که اهمیت توجه به این قشر و تلاش جهت رفع مشکلات آنها را نشان می‌دهد، بنابراین لازم است مسئولین جدی تر موضوع سالمندی را در دستورکار قرار داده و اقدامات لازم را برای حمایت از آنها انجام دهند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: