کد خبر: ۲۰۹۱۸۷
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۰۱ مهر ۱۳۹۷ - 2018September 23
حدود 60 درصد سرطان‌ها بر اثر آلودگی مواد غذایی بوده که قسمت اعظم آن مربوط به مرغ آلوده است.

‌شفا آنلاین>سلامت>یک داروساز گفت: 60 درصد سرطان‌ها بر اثر آلودگی مواد غذایی است.‌علی صالح‌نیا اظهار کرد: بیشترین آمار بیماری‌ها مربوط به امراض قلبی و سرطان‌ها هستند.

به گزارش شفا آنلاین:وی اضافه کرد: حدود 60 درصد سرطان‌ها بر اثر آلودگی مواد غذایی<Food contamination> بوده که قسمت اعظم آن مربوط به مرغ آلوده است.

صالح‌نیا ادامه داد: در مرغداری‌ها، پرنده به میکروب آلوده و سپس غیراصولی به آن آنتی‌بیوتیک داده می‌شود که به شکل پسماند در بدن این موجود باقی خواهد ماند.

این داروساز تصریح کرد: این پسماندها بعداً در بدن انسان باعث بیماری می‌شود.

وی گفت: اگر به جیره غذایی مرغ مرزه اضافه شود از ایجاد عفونت در بدن آن جلوگیری شده و مانع استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها و مواد شیمیایی می‌شود.

صالح‌نیا بیان کرد: برای هر قطعه جوجه 200 گرم مرزه نیاز است که وارد رژیم غذایی آن کنیم تا ضمن آلوده نشدن، همزمان محرک رشد نیز باشد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: