آب ماست حاوی کلسیم و ویتامینهای محلول در آب موجود شیر شامل گروه B، پروتئین، چربی و برخی املاح دیگر شیر است که نباید دور ریخته شود چراکه بسیار مفید است
شفاآنلاین>سلامت> یک دکترای علوم دامی گفت: آب ماست را نباید دور ریخت.بهروز یاراحمدی اظهار کرد: ماست در مقایسه با شیر بهدلیل افزودن باکتریهای مفید مقدار بیشتری کلسیم و پروتئین دارد.
به گزارش شفاآنلاین، وی اضافه کرد: آب ماست حاوی کلسیم و ویتامینهای محلول در آب موجود شیر شامل گروه B، پروتئین، چربی و برخی املاح دیگر شیر است که نباید دور ریخته شود چراکه بسیار مفید (Helpful)است.
یاراحمدی بیان کرد: مصرف مستمر شیر، فشار خون افراد مبتلا به فشار تنظیم میشود اما در مورد آب ماست بهدلیل وجود اسید لاکتیک و نمک کم میتواند موجب کاهش فشار خون شود.
این محقق علوم دامی،ترشی و ماست(yogurt) را یکی از خواص ماهیتی آن عنوان کرد که بهخاطر فعالیتهای لاکتیکی مایه ماست بهوجود میآید و افزود: شرایط نگهداری و مایه ماست مصرف شده میتواند از درجه ترشی یا شیرینی متفاوتی برخوردار باشد.
وی تصریح کرد: کشدار شدن ماست نیز بهعلت نوع مایه مصرفی است که در تولید ماست به کار گرفته میشود. این نوع ماست آب نمیاندازد و بیشتر در تولید ماست میوهای کاربرد دارند.