پزشکان و متخصصان تغذیه در این زمینه توافق دارند که بهترین روش برای پیشگیری از حمله قلبی دوم تغییر در رژیم غذایی، ورزش و عادات دیگر است
شفاآنلاین>سلامت> شرایط بقا پس از یک حمله قلبی میتواند دشوار و منزویکننده باشد. مسیر ریکاوری طولانی و اغلب دردناک است زیرا بیمار باید تغییرات سبک زندگی و غذایی که برای کمک به بهبود شرایط قلب طراحی شدهاند را در دستور کار خود قرار دهد. هر ساله افراد بسیاری در سراسر جهان حملات قلبی را تجربه میکنند.
به گزارش شفاآنلاین، پزشکان و متخصصان تغذیه در این زمینه توافق دارند که بهترین روش برای پیشگیری(prevention) از حمله قلبی دوم تغییر در رژیم غذایی، ورزش و عادات دیگر است. در ادامه با برخی از مواد غذایی که باید پس از تجربه حمله قلبی از آنها پرهیز کرد، بیشتر آشنا میشوید.
فلفلهای چیلی
فلفلهای چیلی تند بهواسطه کپسایسین موجود در خود میتوانند موجب تورم رگهای خونی شوند و از اینرو فشار خون کاهش یابد. همچنین، آنها سرشار از بتا-کاروتن هستند که در زمان مصرف بهصورت مکمل نشان داده است خطر حملات قلبی را افزایش میدهد.
پنیر
در شرایطی که نیاز نیست برای همیشه از مصرف(Consumption) پنیر پرهیز کنید، اما افرادی که بهتازگی یک حمله قلبی را تجربه کردهاند باید نسبت به مصرف این ماده غذایی توجه داشته و حد اعتدال را رعایت کنند. غذاهای سرشار از چربیهای اشباع، مانند پنیر، باید به میزان کم مصرف شوند.