این ماده غذایی همچنین حاوی پتاسیم، آهن، تیامین، نیاسین، فسفر، مس، منیزیم، اسیدفولیك و اسید پانتوتنیك (ویتامین B5) است. اینولین موجود در سیبزمینی ترشی به فروكتوز تبدیل میشود و برای همین میتواند در افراد حساس باعث نفخ و باد شود
شفاآنلاین>سلامت> سیبزمینی ترشی خام حاوی ویتامینهای زیادی بهخصوص ویتامینهای A، C و 3B و عناصر دیگر است.
به گزارش شفلاآنلاین، این ماده غذایی همچنین حاوی پتاسیم، آهن، تیامین، نیاسین، فسفر، مس، منیزیم، اسیدفولیك و اسید پانتوتنیك (ویتامین B5) است. اینولین موجود در سیبزمینی(potato) ترشی به فروكتوز تبدیل میشود و برای همین میتواند در افراد حساس باعث نفخ و باد شود.
به عقیده متخصصان تغذیه، سیبزمینی ترشی انرژیزا بوده و خواص ضدعفونیكنندگی دارد. این ماده غذایی همچنین میتواند باعث افزایش شیر خانمهای شیرده شود.
باید بدانید كه میزان انرژی موجود در 100 گرم سیبزمینی ترشی حدود 76 كالری است.بخش خوردنی سیبزمینی ترشی همان غده آن است كه میشود بهصورت خام یا پخته خورده شود. این غدهها با یك ریتم منظم در طول زمستان(winter) رشد میكنند.
طعم این ماده غذایی در حالت پختهشده دلچسب است و میتوان از آن مانند خود سیبزمینی در تهیه انواع غذاها استفاده كرد.
عوارضی دارد یا ندارد