بهدلیل وجود نسبتا بالا چربی اشباع تصور میشود که مصرف محصولات لبنی موجب افزایش ریسک مرگ، بهخصوص بیماری قلبیوعروق کرونر، بیماری عروق مغزی و سرطان میشود
شفاآنلاین>سلامت> مطالعات نشان میدهد مصرف محصولات لبنی نظیر شیر، پنیر و ماست برای محافظت در مقابل مرگ ناشی از بیماریهای عروق مغزی سودمند است.
به گزارش شفاآنلاین، بهدلیل وجود نسبتا بالا چربی اشباع تصور میشود که مصرف محصولات لبنی موجب افزایش ریسک مرگ، بهخصوص بیماری قلبیوعروق کرونر، بیماری عروق مغزی و سرطان(Cancer) میشود.
اما محققان دانشگاه لوپز لهستان در مطالعه اخیر خود دریافتند مصرف تمام محصولات لبنی با ۴ درصد کاهش ریسک مرگ و میر ناشی از بیماریهای عروق مغزی مرتبط است و با مصرف شیر کاهش این ریسک ۷ درصد است.
همچنین خوردن پنیر با کاهش ۸ درصدی ریسک مرگ و مصرف ماست با کاهش ۳ درصدی این ریسک مرتبط است.«ماسیج باناچ»، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «بهدلیل وجود این تاثیرات پیشگیرانه محصولات لبنی، مقامات بهداشت و سلامت باید در در مورد دستورالعملهای مصرف(Consumption) لبنیات بازبینی کنند.»
در حال حاضر مصرف محصولات لبنی، بهخصوص پنیر و ماست باید بازبینی شود و بهجای آن مصرف شیر فاقد چربی یا کم چرب توصیه شود.