۲ تا ۳ ساعت قبل و بعد از غذاخوردن نیز نباید آب به خصوص آب یخ و خنک نوشید چراکه این مسئله سبب شده تا تا شیرابهای گوارشی و آنزیمهایی که برای گوارش هستند عملیات هضم را به صورت موفقیت آمیز انجام ندهند
شفاآنلاین>سلامت> یک متخصص طب ایرانی با اشاره به اینکه نوشیدن آب خنک و نوشابههای گازدار همراه با غذا به هیچ عنوان توصیه نمیشود، گفت: نوشیدن آب همراه با غذا موجب بروز چاقی در نواحی شکم، بازوها و نشیمنگاه میشود.به گزارش شفاآنلاین، دکتر علیرضا عباسیان، درباره توصیههای طب سنتی (Traditional medicine)برای مصرف آب اظهار کرد: در بحث نوشیدن آب آنچه که بسیار حائز اهمیت است سلامت و کیفیت آب است.وی با بیان اینکه افراد باید تا جایی که امکان دارد از خوردن آب به همراه غذا اجتناب کنند، افزود: ۲ تا ۳ ساعت قبل و بعد از غذاخوردن نیز نباید آب به خصوص آب یخ و خنک نوشید چراکه این مسئله سبب شده تا تا شیرابهای گوارشی و آنزیمهایی که برای گوارش هستند عملیات هضم را به صورت موفقیت آمیز انجام ندهند.این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطر نشان کرد: کبد چرب که دربین ایرانیان بسیار شایعشده است میتواند به علت خوردن آب سرد، یخ و یا سایر نوشیدنیهای خنک و گازدار همراه غذا باشد چراکه این عامل موجب میشود تا هضم در معده به درستی انجام نشود بنابراین غذاهای هضم نشده وارد روده شده و در نهایت موجب چرب شدن کبد میشوند.عباسیان عنوان کرد: برخی افراد عادت به خوردن نوشیدنیهای سرد و شیرین همراه با غذای خود دارند درصورتی که این مسئله مشکلات(Difficulties) فراوانی را به مرور زمان برای آنها به وجود میآورد بنابراین توصیه ما مبنی براین این است که حتی اگر لقمهای در هنگام غذا خوردن در گلوی آنها گیر کرد آب گرم و داغ به مقدار بسیار کم بنوشند.وی با اشاره به اینکه گذاشتن شربت سکنجبین رقیق در کنار غذا بسیار حائز اهمیت است، یادآور شد: آب ولرم یا گرم و مخلوط کردن آن با یک تا ۲ قاشق سکنجبین در رفع تشنگی میتواند موثر باشد.این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: نوشیدن آب یا نوشابههای شیرین و گازدار به همراه غذا عمل هضم را دچار مشکل میکند و در مواردی موجب به وجود آمدن بافتهای شکمی و بروز چاقی در شکم، باسن و بین دو کتف میشود.