دانه هل از با ارزش ترین طعم دهنده چای و غذا محسوب می شود دانه هل بوی بد دهان را رفع میکند
شفا آنلاین>سلامت>دانه هل از با ارزش ترین طعم دهنده چای و غذا محسوب می شود دانه هل بوی بد دهان را رفع میکند.
به گزارش
شفا آنلاین:گیاهان خاصیت دارویی دارند اما دانه هل از آن دسته از با ارزش ترین طعم دهندههایی است که میتواند سنگ کلیه افراد را دفع کند.
حمید ثقفی متخصص طب سنتی گفت: هل به عنوان طعم دهنده مطبوع مواد خوراکی شناخته شده است، اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش خواص دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین دردهای گوارشی موثر است.وی افزود: دانه هل از با ارزش ترین طعم دهنده چای و غذا محسوب می شود دانه هل بوی بد دهان را رفع میکند.
وی گفت: دانه این گیاه حاوی مواد معدنی همچون کلسیم، گوگرد و فسفر است، البته لازم به ذکر است، دانه و روغن هل در بهبودی افرادیکه به یبوست مبتلا هستند نقش بسزایی دارد.وی اذعان داشت: دانه هل فواید و خواص بسیاری دارد که دفع سنگ کلیه<
Kidney stone disposal> یکی از بیماریهایی است که با مصرف این گیاه بهبود می یابد.بهداشت نیوز