کد خبر: ۲۰۶۸۵۹
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۷ - 2018August 28
فیبر، پتاسیم، ویتامین C، ویتامین B6 و محتوای فیتونوترینت از سلامت قلب حمایت می کنند که در بادمجان به وفور یافت میشود
شفا آنلاین>تغذیه>بادمجان از آن دسته از صیفی جات است که همه یا عاشقش هستند یا از آن بیزارند.شما جز کدام دسته هستید؟ اگر جز دسته اول هستید که خوش به حالتان . اگر از بادمجان بیزارید، این مطلب را حتما بخوانید تا از خواص بی شمار آن آگاه شوید.

به گزارش شفا آنلاین:فیبر، پتاسیم، ویتامین C، ویتامین B6 و محتوای فیتونوترینت(phytonutrient) از سلامت قلب حمایت می کنند که در بادمجان به وفور یافت میشود.

طبق بررسی انجام شده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی (AJCN) در سال 2008 نشان داد که خوردن غذاهای حاوی فلاونوئیدها خاصی از جمله آنتوسیانین ها می تواند خطر مرگ<death danger> ناشی از مشکلات قلبی را تا حد زیادی کاهش دهد.

در یک مطالعه، کسانی که بیش از سه وعده میوه و سبزی در هر هفته حاوی آنتوسیانین مصرف می کردند، خطر ابتلا به بیماری قلبی تا 34 درصد کمتر از افرادی بود که کمتر مصرف می کردند.

کلسترول خون

آزمایشات بر روی موش های آزمایشگاهی خبر از این که بادمجان باعث کاهش سطح کلسترول بد خون می شود.

بادمجان همچنین به عنوان یک عامل ضد میکروبی، ضد ویروسی و ضد سرطان زا عمل می کند.

سرشار از آنتی اکسیدان است

آنتی اکسیدان آن سلاح لازم برای مبارزه با رادیکال های آزاد شده در بدن است . این رادیکال های آزاد شده از عاملین اصلی پیری و سرطان هستند.

بادمجان سرشار از آنتی اکسیدان است و مصرف آن برای حداقل دوبار در هفته، تاثیر بسیار زیادی بر بدن شما در دراز مدت خواهد گذاشت.

با مغز همکاری می کند

یافته های مطالعات حیوانی نشان می دهد که ناسونین موجود در پوست بادمجان، یک آنتی اکسیدان قوی است که غشاهای سلولی مغز را از آسیب های رادیکال آزاد محافظت می کند.


همچنین در انتقال مواد مغذی به سلول ها نیز به مغز کمک می کند.

تحقیقات همچنین نشان داده است که آنتوسیانین ها باعث جلوگیری از التهاب عصبی و تسریع جریان خون به مغز می شوند که این می تواند به بهبود حافظه و جلوگیری از اختلالات روانی مرتبط با سن کمک کند.

کمک در هضم

بادمجان ها مانند بسیاری از سبزیجات دیگر منبع خوبی از فیبر رژیمی هستند که یک عنصر ضروری در رژیم غذایی سالم هستند. فیبر برای سلامت دستگاه گوارش و همچنین برای حرکت منظم روده ضروری است.باعث حرکت سریع تر و راحت تر مدفوع در دستگاه گوارش می شود در نهایت، فیبر جذب مواد مغذی و پردازش مواد غذایی را تسهیل می بخشد.

دوست و دشمن دستگاه گوارش خود را بشناسید

بادمجان پوست را شاداب نگه می دارد

بادمجان برای پوست نیز مفید است چون حاوی مقدار زیادی آب است که علاوه بر بهبود سایر دستگاه های بدن به حفظ سلامت پوست و موها نیز کمک می کند. کم شدن آب بدن و در نتیجه خشک شدن پوست از عوامل مهم افزایش چین و چروک های پوستی است اما خوردنی هایی مثل بادمجان می توانند ذخیره آب بدن را به میزان قابل توجهی تامین کند.
کبد

بادمجان با آنتی اکسیدان هایی که دارد بد را از بسیاری از سموم دور خواهد کرد و یا اگر فرد از کبد چرب رنج ببرد میتواند با مصرف روزانه بادمجان تا حد زیادی از خطری که سلامت کبدش را تهدید می کند دور شود.

چند خواص دیگر بادمجان

1- بادمجان پادزهر خوبي براي مسموميت هاي حاصل از خوردن قارچ سمي است

2- بادمجان مقوی معده است .

3- با تحقیقاتی که جدیدا روی موشهای آزمایشگاهی انجام شده نتیجه گرفته اند که بادمجان دارای یک ماده ضد تشنج است که در درمان بیماری صرع اثر بسیار خوبی درد . بنابراین اشخاصی که تشنج دارند و یا مبتلا به این بیماری می باشند بهتر است که از بادمجان استفاده کنند.

مضرات بادمجان

بادمجان با همه ی خواصی که گفته شد نباید مورد استفاده ی اشخاصی که  بواسیر و یا درد چشم دارند قرار گیرد زیرا بیماری آن ها راتشدید می کند اگر این اشخاص می خواهند بادمجان بخورند بهتر است آن را با گوشت و روغن و یا سرکه بپزند و بخورند.medicalnewstoday
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: