ناز خاتون بخاطر وجود آبغوره و سیر، چربی و فشار خون را از بین می برد و در عین حال که غذایی ضد سرطان است، وضعیت عمومی بدن را نیز تقویت می کند
شفا آنلاین>
تغذیه>ناز خاتون، خورش خوشمزه و ترش شمال ایران مخصوصا در منطقه سرسبز و خوش آب و هوای گیلان است که با انواع برنج های مخلوط و کباب سرو می شود ولی در اصل ترکیب این خورش با عدس پلو است.
به گزارش
شفا آنلاین:این غذا بخاطر وجود آبغوره و سیر، چربی و فشار خون<
blood pressure> را از بین می برد و در عین حال که غذایی ضد سرطان است، وضعیت عمومی بدن را نیز تقویت می کند.
مواد لازم برای تهیه خورش ناز خاتون
بادمجان: 8 عدد
گوجه فرنگی: 5 عدد
آبغوره: نصف لیوان
آب انار: 2 لیوان
پیاز رنده شده: 4 قاشق
نعناع خشک: 1 قاشق
گلپر: 1 قاشق
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
بادمجان ها را خوب بشوئید و نیم ساعت در فر قرار دهید تا کبابی شوند. سپس پوست آن ها را گرفته و خوب و ریز ساطوری کنید.
هنگامی که بادمجان ها در فر هستند، گوجه ها را در کاسه ای قرار دهید و مقداری آبجوش روی آن ها بریزید تا پوست آن ها به راحتی کنده شود. فقط مراقب باشید که آن ها را له نکنید سپس آن ها را خُرد کرده و کنار بگذارید.بادمجان ساطوری شده را در یک قابلمه بریزید و آبغوره و آب انار را روی آن ریخته و اجازه دهید تا آهسته بجوشد و غلیظ شود. سپس گلپر، نعناع و پیاز رنده شده را در قابلمه بریزید و کمی هم بزنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و گوجه را اضافه و مخلوط کنید و به ظرف مورد نظر انتقال دهید و روی آن را گردو خرد شده بریزید و با نعناع تزئین کنید.پرشیا دایجست