محققان معتقدند افرادی که رژیم های کم کربوهیدرات مصرف می کنند ممکن است زودتر دچار سرطان شوند زیرا آن ها به اندازه کافی میوه، سبزیجات و غلات کامل مصرف نمی کنند و گوشت بیشتری مصرف می کنند که خطر سرطان و مرگ زودرس را افزایش می دهد
شفا آنلاین>سلامت>محققین با دنبال کردن روال زندگی 15400 نفر آمریکایی در طول 25 سال تاثیر حذف یا کم کردن کربوهیدرات در رژیم غذایی درطولانی مدت را بررسی کردند و متوجه شدند که مصرف متعادل کربوهیدرات طول عمر افراد را تا 4 سال افزایش می دهد.
به گزارش
شفا آنلاین:بر اساس مطالعه منتشر شده در The Lancet، رژیم کم کربوهیدرات مثل رژیم کتو ممکن است برای کاهش وزن<
Weight Loss> فوق العاده باشد ولی برای طول عمر مفید نیست.
محققین با دنبال کردن روال زندگی 15400 نفر آمریکایی در طول 25 سال تاثیر حذف یا کم کردن کربوهیدرات در رژیم غذایی درطولانی مدت را بررسی کردند و متوجه شدند که مصرف متعادل کربوهیدرات طول عمر افراد را تا 4 سال افزایش می دهد.
محققان معتقدند افرادی که رژیم های کم کربوهیدرات مصرف می کنند ممکن است زودتر دچار سرطان شوند زیرا آن ها به اندازه کافی میوه، سبزیجات و غلات کامل مصرف نمی کنند و گوشت بیشتری مصرف می کنند که خطر سرطان و مرگ زودرس را افزایش می دهد.
محققین مقدار مصرف کربوهیدرات را به این شکل طبقه بندی کردند:
افرادی که کربوهیدرات کمی مصرف می کنند = رژیم غذایی آنها کمتر از 40% کربوهیدرات است.
افرادی که به صورت متعادل کربوهیدرات مصرف می کنند = رژیم غذای آن ها بیش تر از 50% کربوهیدرات است.
افرادی که کربوهیدرات زیادی مصرف می کنند = رژیم غذایی آن ها بیش تر از 70% کربوهیدرات است.
بعد از 25 سال محققین با آنالیز داده ها متوجه شدند افرادی که به صورت متعادل کربوهیدرات مصرف می کنند عمری طولانی تر دارند.
البته باید بدانید که همه رژیم های کربوهیدرات منجر به مرگ زودرس نمی شوند. در این مطالعه
افرادی که پروتئین و چربی رژیم غذایی خود را به جای حیوانات از گیاهان بدست می آوردند دچار مرگ زودرس نمی شدند.شما می توانید به جای پروتئین گوشت از عدس، نخود، دانه کنف و کینوا استفاده نمایید.گروه سلامت سیمرغ