کد خبر: ۲۰۶۳۶
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - 2014April 22
عضو هیئت مدیره انجمن علمی طب سنتی ایران در گفتگو با شفا آنلاین:
شفا آنلاین- عضو هیئت مدیره انجمن علمی طب سنتی ایران گفت: در فصل بهار بهتر است غذاها به صورت سبک تر و حتی گوشت سفید و قرمز هم به میزان کمتر مصرف شوند.
دکتر مامک هاشمی در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین ضمن اعلام این مطلب افزود: همچنین استفاده از شربت های زرشک- نارنج- لیمو و قوره به دلیل دارا بودن طبع خنک و سرد در فصل بهار خیلی مناسب هستند.

وی تأکید کرد: به ویژه شربت زرشک که به جز داشتن طبع خنک دارای مواد آنتی هیستامینی است که برای رفع آلرژی در فصل بهار کمک کننده است.

متخصص طب سنتی اظهار کرد: افراد مبتلا به آلرژی بهار می توانند با جوشاندن زرشک و اضافه کردن مقدار کمی شکر به آن با بهره مندی از خاصیت آنتی هیستامینی زرشک وضعیت آلرژی شان را بهبود بخشند.

وی ادامه داد: طب سنتی می گوید هر چه هوا گرم تر می شود به تبع آن شدت ورزش و فعالیت بدنی هم باید کمتر شود.

دکتر هاشمی در مورد ورزش و فعالیت بدنی مناسب در فصل بهار به خبرنگار شفا آنلاین گفت : در واقع باید شدت و مقدار ورزش در فصل بهار از زمستان کمتر باشد و به تبع آن با نزدیکی به فصل تابستان هم کمتر شود.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: