کد خبر: ۲۰۵۵۷۳
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۴ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ - 2018August 13
تحقیقات نشان داده است، خوراکی‌های قرمز می‌توانند به واسطه‌ پایین آوردن فشار خون بالا و میزان لیپوپروتئین‌های کم‌چگال (کلسترول بد) از بدن در برابر سکته و دیگر بیماری‌های قلبی عروقی محافظت کند
تحقیقات نشان داده است خوراکی‌های قرمز می‌توانند به واسطه پایین آوردن فشار خون بالا و کلسترول بد از بدن در برابر سکته و دیگر بیماری‌های قلبی عروقی محافظت کند.

به گزارش شفا آنلاین: تحقیقات نشان داده است، خوراکی‌های قرمز می‌توانند به واسطه‌ پایین آوردن فشار خون بالا و میزان لیپوپروتئین‌های کم‌چگال (کلسترول بد) از بدن در برابر سکته و دیگر بیماری‌های قلبی عروقی  محافظت کند.

زغال‌اخته پروآنتوسیانیدین دارد، ماده‌ای که مانع از چسبیدن باکتری‌ها به دیواره‌های معده<Stomach walls> می‌شود و از این رو مانع از ایجاد زخم معده می‌شود.

در رژیم های غذایی از سبزیجات زیاد صبحت می شود اما خیلی کم از سبزیجات قرمز رنگ صحبت می شود اگرچه این سبزیجات نقش مهمی در سلامتی شما دارند.

رنگ قرمز سبزیجات رنگ ماده لیکوپن است و در شکل تعدیل یافته ماده دیگری به نام کاروتن است که به هویج رنگ زرد می دهد.

لیکوپن خاصیت عالی مبارزه با سرطان اندام های تولید مثل و به ویژه سرطان دهانه رحم و تخمدان را دارد و کالری این سبزیجات و میوه جات بسیار کم است.yjc





نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: