این مشکل در زنان باردار از هفته هشتم تا شانزدهم بارداری ایجاد میشود که در 90 درصد زنان پس از این دوران وضعیت بهبود مییابد ولی تا 10 درصد از زنان باردار ممکن است تا آخر بارداری این مشکل همراهشان باشد
شفاآنلاین>سلامت> متخصص زنان و زایمان با اشاره به اینکه مصرف برخی از مواد غذایی همچون زنجبیل و سیرابی در کاهش ویار در زنان باردار ثابت شده است، گفت: ۱۰ درصد زنان تا پایان بارداری با مشکل ویار مواجهاند.به گزارش شفاآنلاین، نیلا طبسی، در ارتباط با ویار بارداری اظهار داشت: این مشکل در زنان باردار از هفته هشتم تا شانزدهم بارداری ایجاد میشود که در 90 درصد زنان پس از این دوران وضعیت بهبود مییابد ولی تا 10 درصد از زنان باردار ممکن است تا آخر بارداری این مشکل همراهشان باشد. وی با اشاره به اینکه جنسیت جنین در مدت ویار تاثیری ندارد، گفت: این مساله تنها به ژنتیک و نژاد فرد وابسته است و در افراد مختلف میتواند دورههای متفاوتی را داشته باشد. این متخصص(Expert) زنان و زایمان با اشاره به اینکه مصرف برخی از مواد غذایی همچون زنجبیل و سیرابی در کاهش ویار در زنان باردار ثابت شده است، ادامه داد: ولی سایر مواد گیاهی یا داروهای گیاهی باید حتما در صورت تمایل برای مصرف با پزشک متخصص مشورت شود. طبسی خاطرنشان کرد: برخی از داروهای شیمیایی همچون ویتامین B6 در درمان ویار و کاهش آن اثر داشته که گاهی پزشکان در صورتی که شرایط حاد باشد هر 8 ساعت آن را برای زن باردار هم تجویز میکنند؛ البته باید زنان باردار به این نکته توجه داشته باشند که هیچگونه درمان خودسرانهای را در دوران بارداری(Pregnancy) انجام ندهند چرا که این مساله عوارض زیادی را میتواند بر جنین آنها برجای بگذارد.