کد خبر: ۲۰۵۲۵۸
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۷ - 2018August 10
این بسته شامل سوزن فیستولا، محلول دیالیز، ست دیالیز، صافی دیالیز (فیبرهای توخالی و نیمه تراوایی که با استفاده از پدیده انتشار مواد زائد با وزن مولکولی کوچک مانند اوره و نظایر آن را از خون جدا می کند) است که به زودی وارد بازار خواهد شد
شفاآنلاین>سلامت> مدیرعامل شرکت تجهیزات پزشکی هلال ایران وابسته به سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر از تولید نخستین بسته مورد نیاز بیماران دیالیزی به همت متخصصان این شرکت در کشور خبر داد.

به گزارش شفاآنلاین، فرزاد سالارالدینی روز جمعه افزود: این بسته شامل سوزن فیستولا، محلول دیالیز، ست دیالیز، صافی دیالیز (فیبرهای توخالی و نیمه تراوایی که با استفاده از پدیده انتشار  مواد زائد با وزن مولکولی کوچک مانند اوره و نظایر آن را از خون جدا می کند) است که به زودی وارد بازار خواهد شد.

وی هدف از تولید نخستین بسته ویژه بیماران(patients) دیالیزی را کمک به کاهش آلام بیماران کلیوی و دیالیزی، قطع وابستگی کشور به ورود اینگونه محصولات به منظور جلوگیری از خروج ارز، انتقال دانش فنی تولید تجهیزات پزشکی و ایجاد اشتغال برای جوانان عنوان کرد.

مدیرعامل شرکت تجهیزات پزشکی هلال ایران توضیح داد: پیش از تولید این بسته ویژه مورد نیاز بیماران کلیوی و دیالیزی، این شرکت صافی دیالیز را در دو نوع (Low Flux) و (High Flux) و همچنین کیسه پودر بی‌کربنات سدیم، ست و سوزن همودیالیز، محلول دیالیز، کیسه کارتریج بی‌کربنات سدیم را به منظور کمک به درمان بیماران کلیوی و دیالیزی در سبد تولید محصولات راهبردی و یک بار مصرف پزشکی خود داشته است.

سالارالدینی یادآور شد: سال گذشته هدف گذاری این شرکت، تولید یک میلیون و 800 هزار صافی دیالیز بود که نسبت به سال قبل افزایش تولید داشت و هدف گذاری امسال نیز تولید دو میلیون و 100 هزار صافی دیالیز است که سهم ما در گذشته در بازار 40 درصد بود و امیدواریم این سهم را امسال به حدود 50 درصد افزایش دهیم.

وی با اشاره به اینکه سهم هلال احمر در بازار تولید ست دیالیز در یک مقطع زمانی حتی کمتر از 30 درصد بوده که امسال به 35 درصد افزایش یافته است، گفت: برآورد ما این است که سهم خود در بازار تولید ست دیالیز را امسال به 40 درصد برسانیم.

همودیالیز شایعترین روش درمان جایگزین کلیه در بیماران کلیوی است؛ در این روش خونی که از یک مسیرعروقی ثابت یا موقتی به دست می آید، با سرعت 300 میلی لیتر در دقیقه یا بیشتر به درون مویرگ هایی که از غشاهای نیمه مصنوعی ساخته شده اند، پمپ می شود. در سمت مقابل، مایع دیالیز که حاوی کلراید سدیم، بی‌کربنات و غلظت های مختلفی از پتاسیم است، حرکت می کند.

انتشار از طریق غشاء این امکان را فراهم می آورد که مواد دارای وزن مولکولی کم مثل اوره بر اساس شیب غلظت از سمت خون به سمت مایع دیالیز حرکت کند، به همین ترتیب بی‌کربنات به سمت پلاسما انتشار می یابد و خارج کردن آب اضافی به کمک اولترافیلتراسیون صورت می گیرد که این امر به فشار هیدرواستاتیک دو غشاء بستگی دارد، به طور متوسط هر بیمار به چهار ساعت دیالیز به صورت سه بار در هفته نیاز دارد تا به حد کلیرانس کراتینین بیش از 140 لیتر در هفته برسد.

از شایعترین مشکلات اختصاصی در بیماران دیالیزی می توان به افسردگی، سوءتغذیه، افزایش فشار خون، اختلالات(Disorders) خونی و نظایر آن اشاره کرد.ایرنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: