مطالعات نشان داده خوردن يک گلابي رسيده، 20درصد از نياز روزانه به فيبر را تامين و به کاهش چربي خون(کلسترول) کمک ميکند.دريافت اين مقدار فيبر در تنظيم قند خون نيز موثر است
شفاآنلاین>سلامت> ميوهها جزو گروههاي غذايياي هستند که خوردنشان همواره توسط متخصصان تغذيه توصيه ميشود و تاکيد آنها اين است که ميوهها تازه باشند
به کزارش شفاآنلاین، يعني ميوههاي تابستاني، در تابستان و ميوههاي زمستاني در زمستان خورده شوند. البته تنوع بخشيدن به رژيم غذايي نيز جزو توصيههاي ديگر آنهاست زيرا ميوهها خواص ويژهاي دارند که ميتوان از آنها بهره برد.
مطالعات نشان داده خوردن يک گلابي رسيده، 20درصد از نياز روزانه به فيبر را تامين و به کاهش چربي خون(کلسترول) کمک ميکند.دريافت اين مقدار فيبر در تنظيم قند خون نيز موثر است به همين دليل توصيه ميشود افراد ديابتي در برنامه غذاييشان اين ميوه را بگنجانند.همچنين، بررسيها نشان دادهاند در گلابي ماده معدني بهنام «برن» وجود دارد که در بهبود عملکرد مغز و انتقال پيامهاي عصبي در اين ارگان دخالت دارد.
انگور از منابع پتاسيم محسوب ميشود از آنجا که کمبود پتاسيم اختلالهاي حواس و افسردگي را در سنين بالا و سالمندي بهوجود ميآورد، بهخصوص در افرادي که ميوه و سبزيهاي کمي مصرف ميکنند، عادت به خوردن انگور ميتواند کمککننده باشد. انگور از منابع ترکيبهايي با خواص آنتياکسيداني است که دريافت آنها از بروز سرطانهايي که بر اثر آلودگي هوا ممکن است بهوجود بيايد،پيشگيري(Prevention) ميکند
خوردن يک هلوي متوسط، 8درصد از نياز روزانه به فيبر را تامين ميکند و دريافت آن بهبود دهنده يبوست است. اين مقدار فيبر، سطح کلسترول خون را پايين ميآورد و احتمال ابتلا به بيماريهاي قلبي را نيز کم ميکند.اين ميوه از منابع ويتامين C نيز محسوب ميشود و به همين دليل توصيه ميشود افرادي که به بيماريهاي لثه مبتلا هستند، آن را در برنامه غذايي روزانهشان بگنجانند.جالب است بدانيد با خوردن يک هلوي متوسط 34ميليگرم از نياز روزانه به اين ويتامين تامين ميشود.
خوردن يک انبه کامل که حدود 650گرم وزن دارد، ميتواند 33درصد از نياز روزانه به پتاسيم را تامين کند، به همين دليل خوردن اين ميوه به فشارخونيها توصيه ميشود.در ضمن، انبه از منابع بتاکاروتن است که يکي از آنتياکسيدانهاي قوي است و از بروز کم خوني و فقر آهن پيشگيري ميکند.بررسيها نشان داده خوردن اين ميوه ريسک ابتلا به سرطان رحم را هم پايين ميآورد.
انجير از ميوههاي کلسيمدار است و با خوردن 3عدد از آن، 21درصد از نياز بدن به اين ماده معدني تامين ميشود.انجير فيبر فراواني نيز دارد به اين دليل کساني که از يبوست رنج ميبرند، بهتر است آن را در برنامه غذاييشان بگنجانند.آهن نيز از ديگر موادي است که با خوردن انجير به بدن ميرسد از اينرو، انجير گزينهاي مناسب براي کساني است که خطر کمبود کلسيم و آهن در آنها بالاست مانند گياهخواران (Vegetarians)و سالمنداني که در معرض پوکياستخوان هستند