آبگوشت بادمجان غذای سنتی ایرانی و متعلق به استان كرمان است این آبگوشت طعم بسیار لذیذی دارد
شفا آنلاین>تغذیه>اگر به دنبال یک آبگوشت متفاوت و خوشمزه هستید این آبگوشت را امتحان کنید.به گزارش شفا آنلاین،آبگوشت بادمجان غذای سنتی ایرانی و متعلق به استان كرمان است این آبگوشت طعم بسیار لذیذی دارد و تلفیق طعم گوشت و بادمجان مزه بسیار خوبی به آن بخشیده است.مواد لازم آبگوشت بادمجاننمک به مقدار لازمپیاز 1 عددنخود 150 گرمرب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوریگوشت 0.5 کیلوگرمبادمجان 3 عددفلفل به مقدار لازممواد لازم مناسب 3 نفرطرز تهیهزمان تهیه 15 دقیقهزمان پخت 120 دقیقه1. ابتدا مقداری از دنبه گوشت را روی حرارت ذوب میكنم و پس از آن پیاز را به ۴ قسمت تقسیم كرده و در روغن تفت میدهیم تا كمی طلایی شود.2. پس از آن گوشت ، نخود ، نمك و فلفل را به مواد اضافه كرده و تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد .3. مقداری آب روی مواد میریزیم طوری كه روی غذا را پوشانده و چند بند انگشت بالاتر از سطح مواد قرار گیرد.4. صبر میكنیم تا غذا جوش بیاید و چند قل كه زد شعله را ملایم كرده و به غذا فرصت پخت میدهیم.5. در ظرفی جدا بادمجانها را به صورت حلقه حلقه دراورده نمك زده و چند دقیقه صبر میكنیم تا تلخاب آن گرفته شود و سپس شسته و درون روغن سرخ میكنیم.6. وقتی حدود یك ربع تا پایان پخت غذا باقی ماند بادمجانهای سرخ كرده و رب سرخ شده در روغن بادمجانها را به غذا اضافه میكنیم.سایر نکات آبگوشت بادمجان1. آبگوشت بادمجان غذای سنتی ایرانی و متعلق به استان كرمان است این آبگوشت طعم بسیار لذیذی دارد و تلفیق طعم گوشت و بادمجان مزه بسیار خوبی به غذا داده است.2. نخود را از شب قبل خیس كنید و اب آن را 3 مرتبه عوض كنید.3. اگر دنبه برای سرخ كردن مواد شما كافی نبود حتما از كمی روغن استفاده كنید.4. میتوانید چند عدد لیمو عمانی شسته شده و هسته گرفته شده و همچنین سیب زمینی به غذا اضافه كنید.5. اضافه كردن زعفران در هر غذایی باعث خوشمزه تر شدن آن غذا خواهد شد.