کد خبر: ۲۰۴۰۲۹
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۷ - 2018July 29
براساس این پژوهش‌ها، افرادی که روزانه دو قاشق و نیم شکر مصرف می‌کنند، ۵۴ درصد بیش از دیگران در معرض ابتلا به آلزایمر هستند
شفاآنلاین>سلامت> نتایج پژوهش‌های متعددی که توسط محققان آمریکایی صورت گرفته نشان می‌دهد، مصرف شکر خط ابتلا به آلزایمر را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد.

به گزارش شفاآنلاین، براساس این پژوهش‌ها، افرادی که روزانه دو قاشق و نیم شکر مصرف می‌کنند، ۵۴ درصد بیش از دیگران در معرض ابتلا به آلزایمر هستند.

براساس این بررسی‌ها، مصرف روزانه یک قوطی کوچک نوشابه خطر ابتلا به این بیماری را تا ۴۷ درصد افزایش می‌دهد.

داگ براون، محقق ارشد پژوهش‌های پیوسته آلزایمر(Alzheimer)، گفت: «با توجه به یافته‌های این تحقیق، به میزان قابل توجهی مصرف قند و ابتلا به دیابت نوع ۲ به یکدیگر مرتبط هستند و تحقیقات قبلی دیابت نوع ۲ را به‌عنوان عامل خطر برای ابتلا به زوال عقل شناسایی کرده است».این بررسی به وضوح نشان داده است، مصرف شکر می‌تواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش دهد و انواع قند از آب میوه صنعتی تا لیموناد، همگی تاثیر مشابهی دارند.

محقق این مطالعه می‌گوید: «رژیم غذایی سالم و متعال می‌تواند خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهد؛ غذا‌های دریایی و رژیم مدیترانه‌ای به میزان قابل توجهی در دفع این بیماری(Sickness) تاثیرگذار هستند».
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: